Hej, uzbierało mi się na karcie ponad 200 zł, ani tego nie przegadam ani nic, także - czy jest jakiś sklep, w którym można kupić klucze do gier przez smsa? Trochę poszukałam i nic takiego nie znalazłam, większość to jakieś przestarzałe informacje, więc wolę się upewnić, z góry dzięki
Sklep z płatnością via sms
Szczerze powiedziawszy nigdy nie spotkałam się z możliwością kupowania w ten sposób kluczy do gier. Widzę, że sama dopiero szukasz swojego MMO, więc proponuję potrzymać pieniążki jeszcze trochę - w wielu grach jest opcja płacenia w ten sposób za różne dobra, więc zafundujesz sobie fajny start.
Na g2a można płacić z konta sms, tylko z prowizją dla operatora gry wychodzą ponad 2x drożej. Ale jak nie masz co robić z kasą to polecam.
Blath, dzięki za odpowiedź, ale raz, że tak naprawdę w mało której grze jest taka opcja (aion, więc podejrzewam, że gry od gamefaila ogólem, wot? runescape?), a dwa, to, że mam wpisane "szukam czegoś ciekawego" wynika z tego, że ograłam praktycznie wszystko co jest na rynku i mało tytułów mnie wciągnęło, więc jakbym miała trzymać te pieniądze, to nie wiem do kiedy. ;P W Black Deserta pykam, ale tam nie ma takiej opcji.
Patrsa, żeby coś opłacić muszę wpierw zakupić g2a coins przez smsa? Bo z tego co widzę, bardziej bezpośredniej formy zapłaty nie ma.
Plus jeszcze znalazłam tę stronę, jakby ktoś był ciekawy - https://gamerall.com/ Na razie nie wypróbowałam, ale z tego co widzę da się (oczywiście kilka razy drożej, ale może komuś też zalega kasa)
Nie wiem czy każdą grę tak można, ale z tego co kupowałem kiedyś, to wybierasz normalnie płatność przez g2a Pay > sms payment i płacisz normalnie wysyłając smsy jak za usługę premium.
A nie możesz przypadkiem zasilić paypala smsem? prowizja oczywiście jest ale nei tak duża chyba jak na g2a
a z paypalem to już zapłacisz wszędzie
A nie możesz przypadkiem zasilić paypala smsem? prowizja oczywiście jest ale nei tak duża chyba jak na g2a a z paypalem to już zapłacisz wszędzie
Oficjalnie chyba się nie da. Można przez strony oferujące takie "usługi", ale to strony typu "doladowaniapaypal.tr.pl". Raczej bym nie ufał.
ogarnęłam już przez g2a, dzięki za odpowiedzi
Avany, ja osobiście uważałabym z kupowaniem czegokolwiek przez g2a. Ponoć portal nie jest sklepem sensu stricto, ale pośredniczy w handlu kluczami, a więc na dobrą sprawę nie wiesz, skąd tak naprawdę pochodzi Twój klucz i czy osoba, która go sprzedaje, jest godna zaufania. No, chyba że nie masz wiele do stracenia. Ja mam.
Tak czy siak widzę, że już podjęłaś decyzję, dlatego mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Miłego grania!
Avany, ja osobiście uważałabym z kupowaniem czegokolwiek przez g2a. Ponoć portal nie jest sklepem sensu stricto, ale pośredniczy w handlu kluczami, a więc na dobrą sprawę nie wiesz, skąd tak naprawdę pochodzi Twój klucz i czy osoba, która go sprzedaje, jest godna zaufania. No, chyba że nie masz wiele do stracenia. Ja mam. Tak czy siak widzę, że już podjęłaś decyzję, dlatego mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Miłego grania!
G2a działa jak allegro. Kupując klucz od użytkownika z ponad 2-3 tysiącami transakcji i oceną w granicach 98-100% raczej nie ma się czego bać. Można też dopłacić do g2a shield, masz wtedy gwarancję zwrotu pieniędzy.
G2a działa jak allegro. Kupując klucz od użytkownika z ponad 2-3 tysiącami transakcji i oceną w granicach 98-100% raczej nie ma się czego bać.
Wiele zależy od tego, czego dotyczą komentarze negatywne. Jeśli chociaż jeden z nich świadczyłby o trefnym kluczu, to dla mnie taki sprzedawca jest spalony. Sama kupuję w ten sposób tylko i wyłącznie klucze z bundli i robię to u sprzedawców, o których wiem, że mają klucze właśnie z tego źródła. Jeśli nie wiem, skąd pochodzi dany klucz, to go nie kupuję - nie chcę ryzykować konta dla paru złotych oszczędności.
P.S. Ludzie, którzy sprzedają trefne systemy operacyjne też posiadają często 100% pozytywnych komentarzy, bo kupujący wystawiają je od razu, a nie wtedy, kiedy po jakimś czasie wychodzi szydło z worka.
7-9 gier kupionych na g2a z czego przynajmniej 4 były sms-em, nie trafiłem na żaden problem.
Raz kupiłem na g2 za pomocą esa klucz do Malwarebytes Antimalware. Po jakiś 3 miechach klucz został zablokowany, ale jako rekompensatę za to, że zostałem oszukany, dostałem nowy działający bezpośrednio od Malwarebytes
Hej, uzbierało mi się na karcie ponad 200 zł, ani tego nie przegadam ani nic, także - czy jest jakiś sklep, w którym można kupić klucze do gier przez smsa? Trochę poszukałam i nic takiego nie znalazłam, większość to jakieś przestarzałe informacje, więc wolę się upewnić, z góry dzięki