Sklepy z odzieżą patryiotyczną

Witam, poszukuję sklepów z odzieżą patryiotoyczną. Zależy mi na takiej nie produkowanej w polsce, bo za droga. Najlepiej kraj produkcji Chiny/Tajwan. Szczególnie interesuje mnie bielizna (slipki) z motywem powstania warszawskiego. Proszę o linki.

Chwala Wielkiej Polsce!

Jesteś żałosny.

Jesteś żałosny.

coś ci się nie podoba w propagowaniu patryjotyzmu?

Raczej w propagowaniu twojego debilizmu. Starasz się być smieszny trollując ale Ci to nie wychodzi.

Raczej w propagowaniu twojego debilizmu. Starasz się być smieszny trollując ale Ci to nie wychodzi.

Niczego i nikogo nie troluję, szukam takiego sklepu i tyle. Przestań offtopować zdrajco ojczyzny.

Niski poziom tego tematu jest niski.

Jednak żeby nie było offtopu to bazarki w Szczecinie z Hińskimi koszulkami z symbolami patriotycznymi.

Czy koszulki patriotyczne Made in Bangladesh wchodzą w rachubę?

Nie lepsze będą ubrania patriotyczne państwa islamskiego?

... A co powiesz na sznur z 30 kilogramami kostki brukowej w polskich barwach ? Jeden koniec sznura przywiązujesz do nogi a drugi koniec z kostką brukową zrzucasz z mostu. Bardzo modne.

Witam, poszukuję sklepów z odzieżą patryiotoyczną. Zależy mi na takiej nie produkowanej w polsce, bo za droga. Najlepiej kraj produkcji Chiny/Tajwan. Szczególnie interesuje mnie bielizna (slipki) z motywem powstania warszawskiego. Proszę o linki.

Chwala Wielkiej Polsce!