Skórka mmorpg.org.pl

Admini techniczni mogliby cos z tym zrobic!

Nie admini tylko ogarnijcie te konserwy to wam ścinać jakaś tam skórka nie będzie x.x ludzie... na telefonie nawet mi nie ścina nic nie mówiąc o pc nawet.

Mam tak samo. 5-10 sekund musze odczekac. Zaczelo sie tak odkad zmieniono wyglad portalu.

Nie admini tylko ogarnijcie te konserwy to wam ścinać jakaś tam skórka nie będzie x.x ludzie... na telefonie nawet mi nie ścina nic nie mówiąc o pc nawet.

Zalosne teksty gimbazy.

Co z tego ze ci na nie scina skoro mi na lapku z i5 i 660m scina za pierwszym razem na okolo 5 sek ? I to scina cala przegladarke.

Uzywam Chrome.

Również mi ścina za pierwszym razem na +- 5 sekund, używam Chrome, lapek z i7 więc raczej nie wina sprzętu ;].

Nie wspomne już o tym beznadziejnym shoutboxie który nie działa mi z pare miechów, po wciśnięciu wiadomości wyślij, nic się nie dzieje.... Admini mogliby wkońcu ogarnąc to i owo. Wiemy, że hajs się zgadza, ale dla przyzwoitości coś zrobić by wypadało.

U mnie ładuje się szybko

A może to wina Chroma? Mi nie ścina na Opera Next w ogóle, a czyszczę CCleanerem raz na 2/3 tygodnie.

Czy wam też nowa skórka mmorpg.org.pl długo się ładuje? - przy otwarciu na nowo przeglądarki (ja używam google chrome)