Czy wam też nowa skórka mmorpg.org.pl długo się ładuje? - przy otwarciu na nowo przeglądarki (ja używam google chrome)
Skórka mmorpg.org.pl
Nie (też używam google chrome).
Nie
Nic takiego nie odnotowałem, towarzyszu.
Nein!
Mi się ładuje w 1 koma 3 sekundy, dosłownie - z tego co wyliczyłem jest to 1 sekunda i 312357902342859623294327986554 mS, mogłem się pomylić, i na końcu może być 5, a nie 4, więc wybacz jeśli wprowadziłem Cię w błąd
Zły dział, przenoszę. Użyj CClearner.
Nic takiego się nie dzieje(też mam chrome)
Wyczyść historie i ciasteczka, może twój net jest wolny, albo masz wirusa, w takim razie go przeskanuj.
Strona działa tak jak powinna i ładuje się bardzo płynnie
no to tak:
internet mam taki - http://puu.sh/3nXVu.jpg
testowałem rowniez na innym (troche wolniejszym)
rowniez sprawdzalem na 2 innych laptopach i za kazdym razem to samo
mam ccleaner, cookies wyczyszczone
i cały czas tylko ta strona "mmorpg.org.pl" sie wolno wlacza i przy tym przycina na moment komputer...
(jak byla stara skorka takich problemow nie bylo)
- sprawdzalem tylko na google chrome (inne wyszukiwarki mnie nie interesuja)
Mam to samo odkąd jest nowy wygląd strony, zawsze przy pierwszym włączeniu strony po odpaleniu laptopa, przycina mi wszystko tak do 40sec a później już wszystko normalnie chodzi.
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
Strona cyka aż miła
Tak czasami mam ,ale to wina laptopa i zaśmieconego dysku
Ja mam to samo jak wlacze pierwszy raz strone mmorpg.org.pl... TO napewno nie wina moja tylko tej skórki. Jak włącze po raz pierwszy strone to dostaje laga na 2-3 sekundy (cala przegladarka sie zawiesza (CHROME)).
Ale to jest tylko przy pierwszym wlaczeniu, pozniej smiga normalnie.
Ja nigdy tak nie miałem, ani na telefonie ani na PC. Używam mozilli.
Witajcie . Jezeli to ma jakos pomoc w czyms to u mnie jest to samo . Uzywam laptopa i mozilli , kiedy wlaczam mmorpg.org.pl musze zaliczyc 2-10 sek delay a potem wszystko pieknie smiga .
U mnie na kompie nigdy nie miałem problemu, ale na zaśmieconym lapku faktycznie jest tak, że jak się wjedzie pierwszy raz na stronkę, to 5-10 sekund nic nie odpowiada na kompie, a potem działa już sprawnie. Idzie się przyzwyczaić ;p
Tak jak wyżej u wawrzynka, zacięcie na 5-10 sekund przeglądarki, ale za 1 razem, a potem już hula. Może jakieś dane są wykradane przez te 5 sekund xd.
U mnie to samo, przycięcie za pierwszym razem.