Skradanka

Hmmm po przeczytaniu trylogii "Aniola Nocy" wzielo mnie na szukanie gry o podobnym znaczeniu. Zna ktos jakies gry ktore sa skradankami na maxa i zabijaniu? Najlepiej w czasach sredniowiecza. Chodzi mi glownie o polaczenie takiego Thiefa z Assassin Creedem(w obie gralem :) ). Mam nadzieje ze kumacie o co mi chodzi :). Za wypowiedzi bede wdzieczny :)

Jedyne co przychodzi mi na myśl to Robin Hood: Legenda Sherwood - trochę stara produkcja, takie rpg+rts - ale gra się miło :)

Jedyne co przychodzi mi na myśl to Robin Hood: Legenda Sherwood - trochę stara produkcja, takie rpg+rts - ale gra się miło

Też w to grałem i uważam, że nie spodoba mu się. To nie jest takie skradanie, bo będzie też wystawiony na różne ataki. W ogóle to bardziej jest myszką, a nie klawiaturą. Może splinter cell? Ale na pewno już grałeś, chociaż to nie jest średniowiecze.

W czasach średniowiecza to chyba nie ma innych gier... Jedyne co mi przychodzi do głowy to Splinter Cell (dobrze napisałem?). A z tej serii jest kilka gier.

W średniowieczu? Niewiem... Tenchu? Ale chyba na PC nie ma :D

Zagraj sobie w Splinter Cella ^^ : Conviction , albo starszego Chaos Theory (pomijam double agent bo jest lipne xD)

A no i ewentualnie to jest bardziej przygodówka , ale jest dużo wątków skradania i robienia np. zdjęć z ukrycia : Beyond Good&Evil

Pozdrawiam

Polecam "Velvet Assassin", co prawda akcja nie rozgrywa się w średniowieczu tylko podczas II wojny światowej ale mimo to powinna ci się spodobać.

Polecam "Velvet Assassin", co prawda akcja nie rozgrywa się w średniowieczu tylko podczas II wojny światowej ale mimo to powinna ci się spodobać.

tak mnie urzekl gameplay, ze az nawet ja sciagne ^^'

Hmmm po przeczytaniu trylogii "Aniola Nocy" wzielo mnie na szukanie gry o podobnym znaczeniu. Zna ktos jakies gry ktore sa skradankami na maxa i zabijaniu? Najlepiej w czasach sredniowiecza. Chodzi mi glownie o polaczenie takiego Thiefa z Assassin Creedem(w obie gralem :) ). Mam nadzieje ze kumacie o co mi chodzi :). Za wypowiedzi bede wdzieczny :)