Witam. Szukam gry podobnej do Ghost Recon Future Soldier (Chodzi mi o skradanki), głównie chodzi o to żeby można było grać całą KAMPANIE z przyjaciółmi, proszę mi nie podawać innych gier z serii Ghost Recon, czekam na wasze propozycje.
Skradanki - COOP
Wiesz to też zależy od tego w ile osób checie pykać.Ja mogę polecić sprintel cell (grałem w conviction na coopie z znajomym i dosyć fajnie się grało), SWAT i payday 2 (chociaż to już tak średnio pasuje, ale fajnie się gra ze znajomymi).
Wiesz to też zależy od tego w ile osób checie pykać.Ja mogę polecić sprintel cell (grałem w conviction na coopie z znajomym i dosyć fajnie się grało), SWAT i payday 2 (chociaż to już tak średnio pasuje, ale fajnie się gra ze znajomymi).
Ooo, w Splinter Cell'a chętnie zagram (To całą kampanie można przejść razem?), a jeżeli chodzi o liczbę osób to myślę że tak 4 maksymalnie, w SWAT'a grałem.
W splinterze są tylko osobne misje do coopa...
W SC: Chaos Theory jest kilkanaście misji na coopa, w Conviction jest oddzielna kampania a w Blacklist znów oddzielne misje (poboczne od singlowej kampanii)
Rozumiem, jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to poproszę
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 jak grałeś w SWATA to ta gra powinna Ci przypasować
W Splinter Cell: Conviction kampania coop jest prequelem tego co ma sie dziac w samej kampanie dla 1 gracza. I jest naprawde dobra. Polecam goraco. Bardzo fajny coop z kampania jest tez w najnowszym SC BlackList. Dodatkowo poza coopem jest pare innych misji typu Team Work(czyli mozna powiedziec ze coop). Sa takie ktore polegaja na zostaniu niewykrytym i takie ktore polegaja na maxymalnym skradaniu i likwidacji przeciwnikow.
Jak cos moge pograc z toba. Kontaktuj sie ze mna na PW albo na Steam(jak masz) modzelpl(FreeQ). Xfire juz nie mam bo mi cos sie z nim walilo. GG nie odpalalem juz z rok. Ale jak cos napisz na PW to odpale .
Tak teraz pomyslalem to coop gdzie tez mozna sie skradac(bo gra jest nasatawiona na rozne podejscia do niej ) to FarCry 3
A jakąś grę inna niż SC, w której można pograc w coopa od 2 do 4 osób ktoś poleci?
A jakąś grę inna niż SC, w której można pograc w coopa od 2 do 4 osób ktoś poleci?
Też skradanka ? Jak tak to już tak dobrej nie znajdziesz, natomiast jeżeli po prostu gra z dobrym coopem to polecam saints row IV, dead island, left 4 dead i borderlands 2.
Witam. Szukam gry podobnej do Ghost Recon Future Soldier (Chodzi mi o skradanki), głównie chodzi o to żeby można było grać całą KAMPANIE z przyjaciółmi, proszę mi nie podawać innych gier z serii Ghost Recon, czekam na wasze propozycje.