Skradzione

Witajcie. Pisze do was za mojego kolegę, który nie ma tutaj konta a to jest pilne.

Otóż ukradli mi konto, ja je odzyskałem przez support :) Po paru godzinach chce wejśc na mojego gmaila i nie da się w LoLu zalogować tez sie nie moge. Czy jak napisze do supportu zeby odzyskali mi konto, to mam szanse? Kolega mi mówil ,ze odpisali mu, że konto jest już przypisane do te tego e-maila i nie wiem co dalej. Czy to że mi zabrali e-maila to już ich nic nie obchodzi i nie odzyskają? Przecież nie mam dowodu, że e-mail jest mój.

Trochę boje się ze wezmą mnie za złodzieja, który spisał sobie dane z konta a nie ma dostępu do e-maila i chce wyłudzić hasła.

Adresu Ip z którego zakładalem konta nie mam bo już zmieniałem. Jak mam im udowodnić, że to mój e-mail?

Pozdrawiam :< i oczekuje odpowiedzi osoby, której sie tak przytrafiło

@Edit. Czy jak przy pisaniu do supportu napisałbym, że nie mam dostępu do e-maila to raczej nie odzyskają prawda ;/?

Virusa miałem przez Ventrilo które sciągnąlem czytalem też o innych przypadkach... Człowiek uczy sie na błędach

Podaj im przybliżona datę rejestracji i ostanie zakupy za rp/ip.

Tylko napisz że e-mail też masz skradziony.Nie masz weryfikacji dwuetapowej na gmailu?

No tak wiem , tak odzyskiwałem konto jak miałem e-mail. Ale co jak napisze im to, a oni ze konto jest przypisane do e-maila a ja ze nie mam dostepu do e-maila a co oni mogą odpisac?

@Edit UP Przecież tego długiego formularza nie wypełnie :o Połowy informacji nie pamiętam... Nie chodzi tu o e-mail tylko o konto bo jak odzyskam konto to e-mail zmienie

mogą zapyać o datę rejestracji, Twoje IP, ISP, płatności, miejsce rejestracji(miasto), kiedy ostatnio udało się zalogować

są to podstawowe informacje jakie są wymagane w innych grach, aby upewnić się, że jesteś prawowitym właścielem

Tutaj ważna informacja- nie powinni się czepiać, że konto jest przypisane do maila - właścicielem jest osoba, a nie poczta

Przecież pisałem, że mojemu koledze odpisali, że nie mogą odzyskac bo konto jest już przypisane do tego e-maila.

To było tak

Wszystkie Informacje te co pisaliście itp itd...>A oni odpisują to co napisalem.... Co teraz! nie piszcie znowu ze musze podawać informacje skoro je już podawałem , czytanie ze zrozumieniem..

Ok dzieki wszystkim. Konto już odzyskane. Nie wiem czemu nie odrazu odzyskali na pierwszy e-mail przypisany do konta ;/

Witajcie. Pisze do was za mojego kolegę, który nie ma tutaj konta a to jest pilne.

Otóż ukradli mi konto, ja je odzyskałem przez support :) Po paru godzinach chce wejśc na mojego gmaila i nie da się w LoLu zalogować tez sie nie moge. Czy jak napisze do supportu zeby odzyskali mi konto, to mam szanse? Kolega mi mówil ,ze odpisali mu, że konto jest już przypisane do te tego e-maila i nie wiem co dalej. Czy to że mi zabrali e-maila to już ich nic nie obchodzi i nie odzyskają? Przecież nie mam dowodu, że e-mail jest mój.

Trochę boje się ze wezmą mnie za złodzieja, który spisał sobie dane z konta a nie ma dostępu do e-maila i chce wyłudzić hasła.

Adresu Ip z którego zakładalem konta nie mam bo już zmieniałem. Jak mam im udowodnić, że to mój e-mail?

Pozdrawiam :< i oczekuje odpowiedzi osoby, której sie tak przytrafiło

@Edit. Czy jak przy pisaniu do supportu napisałbym, że nie mam dostępu do e-maila to raczej nie odzyskają prawda ;/?

Virusa miałem przez Ventrilo które sciągnąlem czytalem też o innych przypadkach... Człowiek uczy sie na błędach