Skrzynki i klucze

Witam ! Mam pytanie czy można dropić kawałki kluczy gdy wykorzystałem już limit skrzynek na tydzień czy ile to tam jest ? I za co się dostaje te fragmenty?

Fragmenty kluczy można zdobywać przez cały czas z tym, że po uzyskaniu fragmentu kolejne jest ciężej otrzymać - resetuje się to co miesiąc. Zdobywać fragmenty można po wygranych grach z matchmakingiem (czyli przeciwko przeciwnikom). Normale, aramy (ponoć zbugowane i nie dostaje się fragmentów) oraz rankedy.

Dodam jeszcze, że rito rozważa poważnie możliwość zakupu kluczy i skrzynek za ip.

Fragmenty kluczy można zdobywać przez cały czas z tym, że po uzyskaniu fragmentu kolejne jest ciężej otrzymać - resetuje się to co miesiąc. Zdobywać fragmenty można po wygranych grach z matchmakingiem (czyli przeciwko przeciwnikom). Normale, aramy (ponoć zbugowane i nie dostaje się fragmentów) oraz rankedy.

To nie jest bug. Shardy możesz otrzymać tylko na SR.

To nie jest bug. Shardy możesz otrzymać tylko na SR.

O, wybacz. Masz racje, do czasu aż nie wejdzie rotacja trybów rozgrywki, klucze można zdobywać tylko z normali i rankedów.

A czy na normalach jest jakiś mniejszy % szans na klucze ?

Powinien być taki sam, ale jak to zwykle brak danych. Tak samo z dropem i otwieraniem skrzynek w cs:go - brak oficjalnych danych ale ktoś w końcu policzył ile to mniej więcej wychodzi . Będzie tak też w LoL'u, tylko trzeba czekać aż komuś będzie się chciało prowadzić log wypadania kluczy przez 100 gier na normalu i 100 na rankedzie ( przykładowa liczba ).

Ja zdobyłem 3 klucze, odkąd wszedł ten cały warsztat. Wszystko za darmo, nie raz nawet S nie miałem.

Witam ! Mam pytanie czy można dropić kawałki kluczy gdy wykorzystałem już limit skrzynek na tydzień czy ile to tam jest ? I za co się dostaje te fragmenty?