Skurcze

Uprawiaci jakis sport lub uprawialiscie? Ja gram w piłke nożna od ładnych paru lat.

Mam problem ze skurczami(90% przypadkow to nogi) głównie w sezonie choc nie tylko -juz nieraz musialem przez to zejsc z boiska.Wiecie jak to jest stac na mrozie opartym o rower 20 minut i nie moc sie ruszyc?

Trener kazał mi pic duzo zwyklej wody ,brac magnez i jakies witaminy ,lekarz podobnie-nie pomaga.

Moze wy macie jakies swoje metody?Nie mowcie ze dieta czy ze to okres dojrzewania. Organizmowi jest czegos brak ale nic nie pomaga :/

Miałem ten sam problem ale zacząłem zażywać wapń oraz brać różne witaminy skutek? Zero skurczy prze około 3 miechy

Ja też miałem skurcze w nogach dość często aż poprostu znikły od ładnych 5 miesięcy nie miałem żadnego :D

Mi lekaż dał jakieś tabletki i pomogło.

ja tam miewam czasami skurcze w ręce wiecie przy czym... no przy robótkach ręcznych to jak rękę zacisnę to idzie się posrać z bólu ^^

ja tam miewam czasami skurcze w ręce wiecie przy czym... no przy robótkach ręcznych to jak rękę zacisnę to idzie się posrać z bólu ^^

Blagam cie bez szczegolow...

Co do skurczy przyczyn moze byc tyle ile jest mrowek w mrowisku. Najwazniejsze to przeciazenie miesni... Ale rownie dobrze moze to byl problem neurologiczny na tle nerwowym(nie doslownie ale moze tyczyc sie nerwow). Jak ci nie pomoga jakies leki... czy spore ilosci wapnia... to proponuje ci isc do neurologa.

Chyba sie posłucham Spawn`a ,jak mialem kłucie w klatce to badania nic nie wykazały to lekarz radzil mi isc do neurologa ale problem minal i nie poszedlem :D -ja to jakis dziwny jestem :P

wiecie mam pewną propozycje www.naszechoroby.pl tam znajdziecie porady na kazde schorzenie:P

Ja także trenuję Football :)

Teraz z kumplami startujemy w lidze amatorskiej, stuknie mi 18 latek i jazda z tym światem :lol:

A w nogę gram od... Hmmm, od kiedy pamiętam :P

Chyba sie posłucham Spawn`a ,jak mialem kłucie w klatce to badania nic nie wykazały to lekarz radzil mi isc do neurologa ale problem minal i nie poszedlem -ja to jakis dziwny jestem

Nie tylko ty... Mi lekarze ponad rok wykrywali refluks zoladkowy.... lecza mnie teraz na to... ale dalej nie sa w 100% pewni ;D

Ja ci powiem tak. Wiekszosc chorob zawsze jest na tle stresowym.. wiec wyluzuj ;D

wiecie mam pewną propozycje www.naszechoroby.pl tam znajdziecie porady na kazde schorzenie:P

Nie ma to jak sie radzic internautow :D

jak sie leczy, badac, to tylko prywatnie. oczywiscie, tylko wtedy jak kogos stac, bo cholerstwo drogie. taki przyklad z zycia:

w czasach gim. i LO duzo chorowalem. Lekarze z publicznej sluzby zdrowia nie potrafili mnie leczyc. ot, dali mi pare antybiotykow i basta. poszedlem raz prywatnie i bylem zdrowy po 3 dniach.

Dzz jeszcze pewnie byles u tego samego lekarza tylko ze prywatnie :P -sa takie przypadki ;)

Napisz do kogos, ko sie na tym zna... Na forum o grach MMO nikt ci nie powie co jest przyczyna twoich skurczy <_<

Matixxs błagam Cię czytaj posty już mu to broda poradził...

Też miałem skurcze, ale same minęły ;)

Broda polecil mu strone www.naszechoroby.pl... Ja bym z tego nie korzystal... Zadajesz tam pytania nie znajacym sie na medycynie internautom <_< Moga zamiast cie wyleczyc spowodowac cos gorszego :blink: Idz wiec do lekarza!!!

nie chce zakldac nowego tematu. mam pytanie odnosnie naszechoroby. chcilaem wejsc i zobaczyc ile osob choruje na to samo co ja. chce wejsc w dana chorobe i co sie okazuje? musze zalozyc konto. Ok, robie to, odbieram maila, aktywuje itp. jestem zalogowany. wypelniam wszytskie pola z danymi. chce wejsc w dzial choroby...i mnie odsyla do mojego profilu. bez info. ot, zawsze wczytuje mi sie moj profil. wtf? tak sie tez dzieje, gdy wchodze w kazdy inny dzial. wie ktos o co chodzi? -l.=

Ja znałem tą stronke ze słyszenia ,to cós jak nasza klasa tylko że o chorobach :D

jak cos, to blad sam sie naprawil -.=

Uprawiaci jakis sport lub uprawialiscie? Ja gram w piłke nożna od ładnych paru lat.

Mam problem ze skurczami(90% przypadkow to nogi) głównie w sezonie choc nie tylko -juz nieraz musialem przez to zejsc z boiska.Wiecie jak to jest stac na mrozie opartym o rower 20 minut i nie moc sie ruszyc?

Trener kazał mi pic duzo zwyklej wody ,brac magnez i jakies witaminy ,lekarz podobnie-nie pomaga.

Moze wy macie jakies swoje metody?Nie mowcie ze dieta czy ze to okres dojrzewania. Organizmowi jest czegos brak ale nic nie pomaga :/