Skyforge, ArcheAge czy WildStar?

Witam.

Czekałem na Blade & Soul ładnych kilka lat, niestety gra mi crashuje przy loadingscreenie i po XXXX próbach naprawienia tego, po prostu daję za wygraną.

Chciałbym, żebyście mi doradzili, która z wyżej wymienionych w ankiecie gier (Skyforge, ArcheAge, WildStar) polecacie.

Prosiłbym również o uzasadnienie wyboru, i napisaniu kilku słów, dlaczego ona. (Spekulacje na przyszłość, rozwijanie gry, jak długo pożyje, ewentualnie serwer, który polecacie itd.)

Piszę o pomoc, ponieważ spotkałem się z różnymi skrajnymi opiniami na temat każdego z 3 tytułów, a wydaje mi się, że na chwilę obecną są to jedne z nielicznych wartych uwagi.

Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam.

Zależy co lubisz. Jeśli pve to polecam wildstar, pvp to archeage(ale bez władowania dużego czasu w grę lub kasy, ciężko będzie dogonić resztę).

Najbardziej rozbudowana gra i najbardziej sensowny wybór - ArcheAge.

WildStar jest bardzo fajny, ale martwi niestety "taka sobie" populacja i tragiczne wyniki finansowe.

Skyforge brałbym w ostatecznosci. Nie dlatego, ze to slaby tytul, ale dlatego, ze w/w gry sa po prostu lepsze.

A jak wygląda populacja w ArcheAge?

Który serwer wybrać?

Zależy mi na grze z rodakami, najlepiej w polskich gildiach.

Witam.

Czekałem na Blade & Soul ładnych kilka lat, niestety gra mi crashuje przy loadingscreenie i po XXXX próbach naprawienia tego, po prostu daję za wygraną.

Chciałbym, żebyście mi doradzili, która z wyżej wymienionych w ankiecie gier (Skyforge, ArcheAge, WildStar) polecacie.

Prosiłbym również o uzasadnienie wyboru, i napisaniu kilku słów, dlaczego ona. (Spekulacje na przyszłość, rozwijanie gry, jak długo pożyje, ewentualnie serwer, który polecacie itd.)

Piszę o pomoc, ponieważ spotkałem się z różnymi skrajnymi opiniami na temat każdego z 3 tytułów, a wydaje mi się, że na chwilę obecną są to jedne z nielicznych wartych uwagi.

Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam.