Skyforge - czy pójdzie

Witam. No a więc tak jak w temacie, chciałem się zapytać czy pójdzie mi Skyforge.

Specyfikacje komputera:

Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40 GHz

2GB ram

System Windows 7 32 bit

NVIDIA GeForce 9500 GT

Czy są jakieś szanse by gierkę odpalić? Czy nie za bardzo? :D

nie.

Odpalisz, ale będziesz miał z 10 fpsów.

może być ciężko. mi na i3-3220 3.3Ghz, 8Gb RAM, Win 7 64-bit i geforce g620 na minimum chodzi w ~40 fps

Odpalisz, ale nie ma sensu. Przy takich duchotach komp Ci się zagotuje. Praktycznie twoja konfiguracja nawet nie zalicza się do najniższych. Twoja karta graficzna jest z 2008r, Skyforge z 2015r, wiec troszku ciężkawo.

Ludzie ja już bym tak nie przesadzał bo skyforge o dziwo czasami odpala na bardzo słaby sprzęcie np. ja gram na lapku z prockiem od radeona i zintegrowana grafiką na średnich, a oczywiście zintegrowana też od radeona więc najlepiej pobrać i pobawić się trochę z ustawieniami, a może zdarzyć się cud ;p

Ludzie ja już bym tak nie przesadzał bo skyforge o dziwo czasami odpala na bardzo słaby sprzęcie np. ja gram na lapku z prockiem od radeona i zintegrowana grafiką na średnich, a oczywiście zintegrowana też od radeona więc najlepiej pobrać i pobawić się trochę z ustawieniami, a może zdarzyć się cud ;p

Cud? A co Bóg przemówi z gorejącej karty graficznej?

@1298

Możesz spróbować, bo tak jest po prostu najlepiej, a nuż Ci pójdzie, ale na nic bym nie liczył.

Dokładnie, ściągnij i zobacz.

żeby nie robić nowego tematu pójdzie ?

Win 7 home premium 64 bit

procesor Intel Core i3-2100 3.10 GHz

pamięć 4 GB ram

karta grafiki ASUS EAH 6670 series

Tak @booxy, pójdzie spokojnie będziesz miał te 30-40fpsów, ja na słabszym sprzęcie wyciągam 30+.( chociaż karta graficzna jest nie pewna, bo z asusa nigdy nie używałem)

A co do autora tematu- Ramu zdecydowanie za mało, i karta także nie jest najlepsza, więc powiem tak : grę być może odpalisz ale pograć, nie pograsz/

@booxy ja na laptopowym i7, 8gb ramu i gtx 860m wyciągam średnio 30 fps a na instancjach nawet po 20 wiec wątpię by chodziło ci jakoś szczególnie dobrze

Jedno trzeba przyznać, open beta open betą ale optymalizacja jest kiepska.

ja mam i3 4170 i r9 270 i wyciagam 68-90 fps na ustawieniach high

Moj brat siedzi na sprzecie dual core E8400 Geforce Gt 620 chyba i wyciaga 15-20 fps

Majster chyba mowisz o instancjach bo w miescie przy duzej ilosci osob na pewno nie masz stalych 60 klatek w full hd

Majster chyba mowisz o instancjach bo w miescie przy duzej ilosci osob na pewno nie masz stalych 60 klatek w full hd

w miescie przy duzej ilosc osob naliczylem najnizej 35 do 60 ale to jest normalne.

Ale tak na pvp mapie czy na istancjach lub tych mapach gdzie ludzie poluje nie mialem spadkow ponizej 50 fps

Ok, dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Witam. No a więc tak jak w temacie, chciałem się zapytać czy pójdzie mi Skyforge.

Specyfikacje komputera:

Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40 GHz

2GB ram

System Windows 7 32 bit

NVIDIA GeForce 9500 GT

Czy są jakieś szanse by gierkę odpalić? Czy nie za bardzo? :D