Prosze mnie dopisać ":
Skyforge - gildia (dostęp do closed beta)
ja tez proszę o dopisanie
Well nie tak źle dostałem się na
Skyforge: You’re invited to the first Technical Beta Weekend!Start jutro o 14.00 naszego czasu. Fuji, Sai i Laharos jak z czasem stoicie, będziecie od początku?
Świetna inicjatywa Jeśli jeszcze można, proszę o dopisanie
Btw na jakiej zasadzie to działa? Ty dostajesz np. 60 kluczy i wysyłasz każdemu na pw?
Well uczelnie kończe około 10-12 zależy czy wylece z laborek. Później jade na zakupy więc do 14 powinienem się wyrobić. Jak coś jakiś TeamSpeak można załatwić i się ogarnąć.
Trochę tutaj nie zaglądałem, ale widzę, że ekipa się rozrosła. Nic tylko trzymać kciuki żeby się nie wykruszyła!
Moj nick: Laharos Mar
Mas Organista, ale ja mam crash klienta średnio co 5 minut. Póki co mogę powiedzieć, że grafika wyglada za***iście na max detalach. Samej gry jeszcze nie dużo sprawdziłem, bo jak mowie, wywala mnie co chwila.
Ja nie pogram bo jak zawsze nie dali mi klucza.
Tez nie mam klucza :/
ehh szkoda, że się klucza nie dostało.. pozostają fajne filmiki na YT ;p
Aż mnie krew zalewa z zazdrosci ^^ Fuckin Farciarze xD Nie ma jakis invite dla friendow? huehue
Czy mi się wydaję, czy Skyforge ma jakieś dziwnie małe wymagania sprzętowe.
Ludzie z dostępem do bety jak się grało, jakieś lagi, spadki fpsów? I w ogóle jak gieraaaaaaaaa!?
No właśnie, dajcie jakieś info/screeny/filmik dla tych co się nie dostali
Spadki FPS są, średni ping na serverze EU u mnie 100, ogólnie gra póki co słabo zoptymalizowana, crashe clienta, wyłączający się czat. Wymagania rekomendowane to: Win XP, DualCore 2.3, Ram 2gb, DirectX9, Geforce 9800 512mb/Intel HD 4000 512mb, 25gb miejca na dysku. Film miałem kręcić ale nie było sensu bo co chwila mnie wywalało, albo gra za bardzo cieła.
Poza tym mam wrażenie, że PVP będzie słabe. Co prawda udało mi się tylko raz dostać na arene ale szału nie ma. Jeśli jakiś rajdów czy mass pvp nie dodadzą to nie będzie kolorowo. Walki są 3vs3 na bardzo małej przestrzeni, zero taktyki, podbiegasz i łupiesz, tyle.
Screeny:
Grafa piękna. Na te góry można wchodzić?
Na 99% zapewne NIE To tylko piękna tekstura porównywana do naszej tęczy. Widzimy ja, chcemy dotknąć, wiec podążamy za nią lecz nie możemy się do niej zbliżyć.
Proszę o dopisanie: nick: Destrojer
Są już jakieś informacje odnośnie tych invów dla gildii ?