Skyforge - gildia (dostęp do closed beta)

Ja niestety nie pogram, optymalizacja zabija mojego blaszaka ;/

@up Jeżeli nie pograsz a masz konto aktywne to chętnie bym pożyczył dla sprawdzenia.

Są już jakieś informacje odnośnie tych invów dla gildii ?

Jeszcze nie ma. Teraz nie bylo nawet opcji w testach, żeby ją stworzyć, także podejrzewam, że jeszcze troche poczekamy.

Niemal na 100% potwierdzne są już founder packi, tutaj do podejrzenia na ruskiej wersji gry:https://sf.mail.ru/founderspack

Wszystkie trzy zapewniają dostęp do bety, rezerwacje nicku, inny tytuł na forum, jakis premium dostęp do AH oraz paczkę itemów do odebrania w grze.

Drugi i trzeci founder odblokowuje klase Berzerkera, którym będzie można zaczać gre od początku (nrmalnie trzeba go odblokować poprzez wykonywanie misji) plus zawiera jakieś ciekawe ubrania. Dodatkowo trzeci pack odblokowuje Gunerra i daje nam mounta.

Najważniejsze - ceny:

11/26/34 euro na ruskich serwerach. W przeliczeniu 46/110/143zł. Nie jest źle ale na bank ceny na naszyvh serwerach będa większe.

No to chyba sobie jeszcze zaczekamy trochę. :D

https://www.facebook.com/OfficialSkyforge/app_740943355997005?_1lr=0-2059305_0

Jeśli ktoś nie ma jeszcze kluczyka, to może tu spróbować szczęścia. Event trwa do 15 stycznia. Wciaż nie wiadomo nic o zaproszeniach do gildi, nie ma też daty kolejnej bety. Czekamy.

Liczę na jeden kluczyk, chociaż pewnie się przeliczę. Sama gra bardzo mnie interesuje, podoba mi się jej klimacik.

Dopiszcie i mnie :)

Proszę o dopisanie

Mnie też możecie dopisać :)

Chętnie dołączę podoba mi się giera :)

Dodaj mnie Slout

Wieczorem po dopisuje.Póki co dalej cisza co do closed bety, wiadomo jedynie, że pierwsza kwarta 2015 czyli styczen-marzec. CM na forum napisał, że date już zna ale jeszcze nie może jej podać, także raczaj bliżej niż dalej.

Powiem tak. Ruskie z nami pogrywaja :)

Dopisz mnie ^^

Dopiszcie i mnie

Nareszcie się ktoś w tym temacie odezwał. Myślałem Organista że nie żyjesz. :D Mogliby się w końcu określić z tą datą.

Dopiszcie i mnie :)

Dopisz :)

Dopiszcie z nickiem Iswan.

I'm in.

@Martianus on wpisuje nick z forum chyba po to aby móc Cię znaleźć i wysłać zaproszenie/klucz do gry. Tak ja to rozumiem.