Ja niestety nie pogram, optymalizacja zabija mojego blaszaka ;/
Skyforge - gildia (dostęp do closed beta)
@up Jeżeli nie pograsz a masz konto aktywne to chętnie bym pożyczył dla sprawdzenia.
Są już jakieś informacje odnośnie tych invów dla gildii ?
Jeszcze nie ma. Teraz nie bylo nawet opcji w testach, żeby ją stworzyć, także podejrzewam, że jeszcze troche poczekamy.
Niemal na 100% potwierdzne są już founder packi, tutaj do podejrzenia na ruskiej wersji gry:https://sf.mail.ru/founderspack
Wszystkie trzy zapewniają dostęp do bety, rezerwacje nicku, inny tytuł na forum, jakis premium dostęp do AH oraz paczkę itemów do odebrania w grze.
Drugi i trzeci founder odblokowuje klase Berzerkera, którym będzie można zaczać gre od początku (nrmalnie trzeba go odblokować poprzez wykonywanie misji) plus zawiera jakieś ciekawe ubrania. Dodatkowo trzeci pack odblokowuje Gunerra i daje nam mounta.
Najważniejsze - ceny:
11/26/34 euro na ruskich serwerach. W przeliczeniu 46/110/143zł. Nie jest źle ale na bank ceny na naszyvh serwerach będa większe.
No to chyba sobie jeszcze zaczekamy trochę.
https://www.facebook.com/OfficialSkyforge/app_740943355997005?_1lr=0-2059305_0
Jeśli ktoś nie ma jeszcze kluczyka, to może tu spróbować szczęścia. Event trwa do 15 stycznia. Wciaż nie wiadomo nic o zaproszeniach do gildi, nie ma też daty kolejnej bety. Czekamy.
Liczę na jeden kluczyk, chociaż pewnie się przeliczę. Sama gra bardzo mnie interesuje, podoba mi się jej klimacik.
Dopiszcie i mnie
Proszę o dopisanie
Mnie też możecie dopisać
Chętnie dołączę podoba mi się giera
Dodaj mnie Slout
Wieczorem po dopisuje.Póki co dalej cisza co do closed bety, wiadomo jedynie, że pierwsza kwarta 2015 czyli styczen-marzec. CM na forum napisał, że date już zna ale jeszcze nie może jej podać, także raczaj bliżej niż dalej.
Powiem tak. Ruskie z nami pogrywaja
Dopisz mnie ^^
Dopiszcie i mnie
Nareszcie się ktoś w tym temacie odezwał. Myślałem Organista że nie żyjesz. Mogliby się w końcu określić z tą datą.
Dopiszcie i mnie
Dopisz
Dopiszcie z nickiem Iswan.
I'm in.
@Martianus on wpisuje nick z forum chyba po to aby móc Cię znaleźć i wysłać zaproszenie/klucz do gry. Tak ja to rozumiem.