Witam.
Mam pytanie otóż dobiłem prawie do 3k prestige (brakuje 67) i wbiłem limit na sparki.
- W prowincji moge wybudować kościół jednak opcja ta jest na szaro niezbyt rozumiem dlaczego ( dodam, że to mój drugi teren już) adeptów mi nie brakuje i ciągle robią misje.
- Powinienem się teraz skupić na czymś konkretnym? Np. farmienie amunicji albo grindować moby dla evo spark itd?
- Zaraz odblokuje klase archera (za póżno się zorientowałem co i jak i pewnie juz dawno bym go miał ). Jak wyglada jego sprawa w pt zwykly dps?
- Jak wysle ludków na misje a bede mial w zapasie surowców co mi zostaje robic? Farmic Holy text golda lub co sie da?
Skyforge kilka pytań dla obeznanych
Ja bym na twoim miejscu przestał grać bo po wyjściu nie będzie ci się chciało od nowa wszystkiego cisnąć.
Po jakim wyjściu? Wipe nie będzie
Open beta to już pełna gra, nie będzie żadnych restartów.
Ogółem sprawa po limicie wygląda krucho. Jakby brak motywacji z powodu nie zdobywania tych sparków dodając, że limit jest tygodniowy. Jednak co robić jest ale bez takiego efektu.
dojedz WSZYSTKIE LIMITY do konca jesli juz to sie komus uda to: pvp, 5 osobowe dungi po eq, rozwijanie kosciola/wiernych, farmienie sparks of replication lub jak ktos lubi miec duzo ciuchow to farmic celestial thread. I jak najszybciej dolaczyc do gildii/spolecznosci wtedy wszystko latwiej ci przyjdzie i bedziesz miec co robic
Witam.
Mam pytanie otóż dobiłem prawie do 3k prestige (brakuje 67) i wbiłem limit na sparki.
- W prowincji moge wybudować kościół jednak opcja ta jest na szaro niezbyt rozumiem dlaczego ( dodam, że to mój drugi teren już) adeptów mi nie brakuje i ciągle robią misje.
- Powinienem się teraz skupić na czymś konkretnym? Np. farmienie amunicji albo grindować moby dla evo spark itd?
- Zaraz odblokuje klase archera (za póżno się zorientowałem co i jak i pewnie juz dawno bym go miał ). Jak wyglada jego sprawa w pt zwykly dps?
- Jak wysle ludków na misje a bede mial w zapasie surowców co mi zostaje robic? Farmic Holy text golda lub co sie da?