Jak w temacie sępienie kluczyków więc jeśli ktoś ma na zbyciu proszę o 1 z góry dziekuje
Skyforge - klucze (sępienie)
Witam.
Jeśli jest ktoś kto ma na zbyciu kluczyk to proszę o prywatną wiadomość. Bardzo takiej osobie dziękuję.
Otrzymałem klucz:)
Witam, jeżeli komuś zbędny jest jeden kluczyk, to bym chętnie go przyjęła - proszę o kontakt na priv.
Tak sobie pomyślałem... też przyjmę ewentualnie za coś wymienię
@EDIT
już mam http://mmorpg.org.pl/forum/topic/74288-skyforge-klucze-za-darmo/
Z checia tez przyme kluczyk .
Z chęcią przyjmę jeden klucz. Chętnie sprawdziłbym grę wg. moich wymagań itp.(by każdy był szczęśliwy do narzekania).
Proszę o kluczyk
z góry dziękuję.
Już nie potrzebuję właśnie dostałem zaproszenie
You have been invited to join your fellow immortals on Aelion to experience the myriad of changes available in Skyforge’s fourth planned Closed Beta Test!
Również prosiłbym o klucz... Z góry bardzo dziękuję
Również z chęcią przyjmę klucz bo gra zapowiada się bardzo dobrze... Z góry dziękuję
Poproszę o kluczyk do CBT Skyforge
Też poproszę o kluczyk i chętnie zobaczę, jak gra się sprawuje. Z góry bardzo dziękuję
@EDIT1: Gdy takowy kluczyk dostanę, zrobię EDIT2, w którym napiszę, że już posiadam
@EDIT2: Wykorzystałem kluczyk od kolegi piętro niżej, dziękuję bardzo
Edit:
Wszystkie klucze wykorzystane
SFUCRJ1V7FNZAG1S
Wielkie dzięki Nehezbegar, wykorzystałem SFUC561FISD7TRUZ
Oddam klucz za jakieś skiny w CS:GO.
Priv
Myslałem ze kluczyki na PW ktoś wysle a w taki sposób to chyba nie dostane bo nie będę pilnował tematu 24 h ;p
Sporo pytań o klucze, a ja nie mam zbytnio czasu na rozsyłanie więc kto pierwszy ten lepszy :
SFUCJQ5P9566T2WT
SFUC198TZLGRS4AV
ENJOY!
Też poprosiłbym o kluczk jeśli można. Z góry dzięki.
Skoro pojawiają się dobre duszyczki.. To też bym prosił o kluczyk. Dziękować
Też bym prosił o kluczyk