Skyforge - klucze (sępienie)

Jak w temacie sępienie kluczyków :) więc jeśli ktoś ma na zbyciu proszę o 1 :) z góry dziekuje :)

Witam.

Jeśli jest ktoś kto ma na zbyciu kluczyk to proszę o prywatną wiadomość. Bardzo takiej osobie dziękuję.

Otrzymałem klucz:)

Witam, jeżeli komuś zbędny jest jeden kluczyk, to bym chętnie go przyjęła - proszę o kontakt na priv.

Tak sobie pomyślałem... też przyjmę :P ewentualnie za coś wymienię ;)

@EDIT

już mam http://mmorpg.org.pl/forum/topic/74288-skyforge-klucze-za-darmo/

Z checia tez przyme kluczyk .

Z chęcią przyjmę jeden klucz. Chętnie sprawdziłbym grę wg. moich wymagań itp.(by każdy był szczęśliwy do narzekania).

Proszę o kluczyk

z góry dziękuję.

Już nie potrzebuję :D właśnie dostałem zaproszenie :D

You have been invited to join your fellow immortals on Aelion to experience the myriad of changes available in Skyforge’s fourth planned Closed Beta Test!

Również prosiłbym o klucz... Z góry bardzo dziękuję :)

Również z chęcią przyjmę klucz bo gra zapowiada się bardzo dobrze... Z góry dziękuję :)

Poproszę o kluczyk do CBT Skyforge :)

Też poproszę o kluczyk i chętnie zobaczę, jak gra się sprawuje. Z góry bardzo dziękuję :)

@EDIT1: Gdy takowy kluczyk dostanę, zrobię EDIT2, w którym napiszę, że już posiadam

@EDIT2: Wykorzystałem kluczyk od kolegi piętro niżej, dziękuję bardzo :)

Edit:

Wszystkie klucze wykorzystane :)

SFUCRJ1V7FNZAG1S

Wykorzystany. Dziękuję :)

Wielkie dzięki Nehezbegar, wykorzystałem :)SFUC561FISD7TRUZ

Oddam klucz za jakieś skiny w CS:GO.

Priv

Myslałem ze kluczyki na PW ktoś wysle a w taki sposób to chyba nie dostane bo nie będę pilnował tematu 24 h ;p

Sporo pytań o klucze, a ja nie mam zbytnio czasu na rozsyłanie więc kto pierwszy ten lepszy :

SFUCJQ5P9566T2WT

SFUC198TZLGRS4AV

ENJOY! ;)

Też poprosiłbym o kluczk jeśli można. Z góry dzięki.

Skoro pojawiają się dobre duszyczki.. To też bym prosił o kluczyk. Dziękować :)

Też bym prosił o kluczyk :v