[Skyforge] Ktoś się szykuje?

Witam was serdecznie.

16'tego rusza ta cała otwarta beta i tak się zbieramy ze znajomymi żeby zagrać.

Nie będę przedłużał.

Czy ktoś z was również zamierza spróbować?

Chcielibyśmy się dograć z większą ilością osób co do serwera / dołączyć do innej zbierającej się grupki.

Widziałem post od "Othrys" bodajże, ale nova society zawsze mnie odrzucało.

Ja gram od headstartu. Nie jestem do końca zadowolony. Ogólnie największy problem mam w tym, że jest to takie połączenie Vindictusa i trochę GW2, tzn. część mapek jest otwartych, ale są takie dość średnie jeżeli chodzi o content i rozmiar oraz instancje. Gra była by przednia, gdyby był Open World, lub chociaż system z GW2, gdzie mapki są instancjonowane, ale duże i bogate w content.

Na plus zdecydowanie jest system walki, bardzo mi się podoba, może dlatego, że uwielbiam grać berserkerem, miliardy dmg, ale trochę miękki jest i czasem umieram.

Na razie mam około 3.2k prestige, więc dopiero co zaczynam, d*py mi nie urwało, ale berserkerem się świetnie gra, dlatego też nadal mam zamiar pykać, przynajmniej do wyjścia HoT w GW2 :)

Właśnie tym się szczerze mówiąc martwiłem. No nic, sprawdzimy z ciekawości.
Tak jak GW2 nigdy w życiu nie zamierzam już dotknąć, tak na Black Deserta czekam zawzięcie :P

Dzięki za informacje!

Witam was serdecznie.

16'tego rusza ta cała otwarta beta i tak się zbieramy ze znajomymi żeby zagrać.

Nie będę przedłużał.

Czy ktoś z was również zamierza spróbować?

Chcielibyśmy się dograć z większą ilością osób co do serwera / dołączyć do innej zbierającej się grupki.

Widziałem post od "Othrys" bodajże, ale nova society zawsze mnie odrzucało.