Witam po sciagnieciu i zainstalowaniu gry robilem to 2x gdy gra sie odpala nagle dostaje crasha i nie da rady zrobic nic wiecej. W necie nie moglem znalezc zadnego rozwiązania
Skyforge - Nie odpala co robic?
Upewnij się że masz sterowniki grafiki najnowsze, jak tak to użyj opcji Verify and fix w launcherze.
edit: jak to też nie pomoże to możesz spróbować znaleźć plik w Bin32, CrashRpt1402.dll, skopiować i nazwać CrashRpt.dll, z tym że nie wiem czy to jeszcze działa.
Niestety ani instalacja najnowszego stera ani druga opcja nie dzialaja
Próbowałeś z tym plikiem? Jak to też nie działa to możesz jeszcze spróbować directx zainstalować. Jak też nic to w sumie nie mam pomysłów więcej.
Mi ten błąd czasami wywala podczas gry ale nie wiem co jest przyczyną może antywirus lub firewall ci go blokuje
Podczas gry to norma, po prostu czasem wywali, trza czekać na fixy. Ale sama gra powinna się włączyć. Możliwy problem to też instalacja gry na zewnętrznym dysku. Można też antywirusa wyłączyć i zobaczyć czy też wywali.
I podczas gry radze wyłączyć launcher, bo czasem potrafi spowalniać.
niedziała poniewasz wystaoił jakiś problem zgłoś to do suportu, a najlepjej usuń tego crapa z komputera, sczerze jeszcze nigdy tak nie cierpiałem po godzinie gry jak po tym next genie
próbowałeś odpalić jako administrator?
niedziała poniewasz wystaoił jakiś problem zgłoś to do suportu, a najlepjej usuń tego crapa z komputera, sczerze jeszcze nigdy tak nie cierpiałem po godzinie gry jak po tym next genie
czy moglbys odpowiedziec jaka gra przyciaga uwage dla takich osob jak ty?
w launcherze jest opcja naprawy plikow, jesli to nie pomoze to jedynie napisac do supportu
Akurat z nim sie musze zgodzic - sam nie polecam tej gry na dluzej niz pare tygodni/miesiac max . To juz szczerze trove bardziej mnie przyciagnelo z tych zmieniaczoklasowych dupereli
. A po za tym SW:TOR, GW2, D3 itd.
Co do problemu z odpaleniem - pisze o jakims error report - poszukaj przy tym komunikacie czy nie masz gdzies opcji by pokazac go czy cos. A jak nie to poszukaj w "moje dokumenty" lub folderze gry. I wtedy bedzie pisac jasno i wyraznie co jest nie tak. Po za tym podaj specyfikacje kompa - zwlaszcza ram i karte graficzna, gra zjada chore ilosci tego bez widocznego efektu (ramu potrzebuje wiecej niz wiesiek 3, a do niego nawet sie nie zbliza na kilometr pod wzgledem swiata czy grafiki, czy nawet dzwieku - wiec wtf?), za to na minimalnych wyglada gorzej od wiedzmina 2 (nie, serio).
Wiec tak - podaj karte graficzna i ilosc ramu, oraz poszukaj tego error reporta tak by byl wglad w to
Witam po sciagnieciu i zainstalowaniu gry robilem to 2x gdy gra sie odpala nagle dostaje crasha i nie da rady zrobic nic wiecej. W necie nie moglem znalezc zadnego rozwiązania