Skyforge Pomocy!

Witam.

Pobrałem Skyforge Ru i po wejsciu do gry, zaakceptowaniu zasad Ekran wczytywania cały czas mi sie ładuje .

Ktoś ma taki problem albo wie jak poradzić ?

Podaj parametry swojego komputera jeżeli mamy wogóle próbować rozwiązać Twój problem

Podaj parametry swojego komputera jeżeli mamy wogóle próbować rozwiązać Twój problem

8gb ram karta Procek Intel core i5 2320 karta radeon 7700 hd

dodam ze prolog i pierwsza mapka mi sie wczytuje lecz druga juz nie

czy ktoś też ma lagi jak cholera :) ?

Ja lagów nie mam, ale nie bardzo ogarniam tej gry...mam dwa pytania:

1. Jak odblokować nowe klasy

2. Zeby odblokowac kolejne instancje trzeba farmic tą pierwszą mapke z tym scoutem co ci daje questy? Nie wiem jak wybrac coś innego, questy mi sie skonczyly i nie wiem co sie dzieje.

Mam to samo ekran mi gry się nie wczytuje a ping mam 50.

Oczywiście mieszkam nie w Polsce i nie wiem może jest block ip nie mam pojecia co jest

i5 3570k, 16gb ram, hd 7850, neta neo do 10mb - zero problemow / 60fps stale. Ping rozny czasem 50, czasem 150 i nawet 500.

Gra nadal ma slaba optymalizacje i ludzie z kompami z przed 3-5 lat bd miec problemy. Z regoly pomaga aktualizacja sterow grafiki plus nowe biblioteki DX.

skoro juz temat jest to tez mam problem, mieszkam w niemczech kompa mam przecinaka do gierke wiec pojdzie napewno, wszystko ladnie smiga tylko pograc 15-40 sek i nagle wszystko staje i brak odpowiedzi moze ktos pomoc? bo gierka wymiata

teraz znow w ogole nie chce sie zaladowac nie wiem dlaczego ...

Korzystając z okazji mam taki problem: gdy wchodzę w ustawienia grafiki mam tam tylko zintegrowaną kartę graficzną i za nic nie mogę zmienić by gra odpalała się na normalnej karcie. Ktoś miał może podobny problem?

widze z ta gra u ruskich bedzie duzooo duzo problemow..

@edit

ja też wciąż ten sam problem gra nagle nie ma odpowiedźi wie ktos moze dlaczego ??

Hehe widze kazdy ma inny klopot u mnie wszystko smiga do czasu az ping mi rosnie po 5k co chwile do okolo 150k tez nie wiem co jest przyczyna ale net mam dobry

Witam.

Pobrałem Skyforge Ru i po wejsciu do gry, zaakceptowaniu zasad Ekran wczytywania cały czas mi sie ładuje .

Ktoś ma taki problem albo wie jak poradzić ?