Skyforge Ru - ekipa

http://imgur.com/5zmczaN,o4lmZQo

http://imgur.com/5zmczaN,o4lmZQo#1

Chodzi mi o to co ma być w okienku pod nickiem.

W Rosji maja nazwiska rodzin, coś typu Paweł pawłowicz, etc.

Czyli co tam wpisać w tym wypadku ?

nie moge wejsc do gry co to jest?:

http://i.imgur.com/42aKhD2.jpg

musicie napisać swój nick po rosyjsku ;> np. Соко

Ludzie dajcie na luz - wejdzie w języku ludzkim to będziemy grać:) Macie parcie na szkło - jeżeli nie potraficie przejść nawet procesu rejestracji to później będzie jeszcze gorzej:)

ok ściągam :)

Jak sie stosuje do wskazowek to mozna spokojnie pograc. Szkoda ze zerk jest niedostepny... Podobno mozna go odblokowac w trakcie gry. To prawda?

Zajmuje się tłumaczeniem gier Koreańskich, ale zrobię wyjątek i za jakieś 2h będzie ENG Patch , już tłumacze pliki.
Nie mogę grać bo nie mam karty graficznej jeszcze, ale tłumaczyć mogę.

Tłumacz google najlepszy przyjaciel. Gierka fajna, tylko trochę laguje 150-300 ping. Cyrylica problemem nie jest jeśli chodzi o questy czy skille, wszystko na mapce zaznaczone, jeśli chodzi o skille to dmg jest napisany więc jest git. Zagrałem Cyromancerem i Paladynem. Będę grał przez ten weekend i czekał cierpliwie na "naszą" wersję.

Ja mam za to pytania, jak określić serwer, graliśmy w trójkę, jednak każdy na innym serwerze, macie jakieś info?

Kurde jak tą grę włączyć? Mam ten cały luncher w którym pobrałem grę, ale nie mam pojęcia co nacisnąć by ją włączyć...

70180156719202020926.png

//

dobra juz mam, debil ze mnie xD

Jak wcisne graj, to ciągle mi sie te pliki ładują.

Kurde jak tą grę włączyć? Mam ten cały luncher w którym pobrałem grę, ale nie mam pojęcia co nacisnąć by ją włączyć... Jak wcisne graj, to ciągle mi sie te pliki ładują.

Po 1: musisz się zalogować w tym programie ( o prawej u góry klikasz na ludzika , wpisujesz email i hasło wciskasz enter i czekasz aż się zalogujesz ,podczas logowania nic ne klikaj :) )

Po 2 : jak już się zalogujesz klikasz na ten guzik z prawej strony ( coś ala start ) , wówczas będzie się gra instalowała , to co Ty teraz masz to weryfikacja pobranych plików gry .

Po 3 : Dopiero po zainstalowaniu gry możesz odpalić grę. ( instalacja polega że masz ileś tam plików z 454 )

Ts3 mmorpg? Czy na jakimś innym? xd nie mogę się dokopać ;3

Zajmuje się tłumaczeniem gier Koreańskich, ale zrobię wyjątek i za jakieś 2h będzie ENG Patch , już tłumacze pliki. Nie mogę grać bo nie mam karty graficznej jeszcze, ale tłumaczyć mogę.

Może masz już patch wiem że trochę popędzam ale jak widzę tą czcionkę ruską to mi się w oczach przewraca :)

Też mogę zagrać :D

Chętni do gry piszcie do mnie pw :)

Może masz już patch wiem że trochę popędzam ale jak widzę tą czcionkę ruską to mi się w oczach przewraca

z tego co wiem, to wystarczy coś w plikach gry zmienić, żeby mieć gre po ang. Wejdź na anglojezyczny stream na twitchu i się spytaj dokładniej co i jak :):)

Nie mogę stworzyć postaci, utknąłem na etapie tworzenia nicku. :/

Nie mogę stworzyć postaci, utknąłem na etapie tworzenia nicku. :/

musicie napisać swój nick po rosyjsku ;> np. Соко