Skyforge Ru - ekipa

Siema! Wpadłem na pomysł żeby zebrać ekipę do wspólnej gry na otwartym weekendzie, byłby ktoś chętny? :)

ocziwiscie ja jestem chetny tylko nie jestem na biezaco i nie wiem co trezba zrobic by pobrac sky itd ... ;] jak mozesz daj mi temat gdzie o tym jest na PW ;] pozdro

wysłałem ci wiadomość, sprawdź pw ;)

ok dzieki to jak juz napisalem ja sie pisze :D

Pisze się, można też jutro godzinkę przed ustawić się na ts3 albo skajpaju.

Może zwiększy się do jutra nasza liczba, jak coś ts będzie na pewno więc się dogadamy. :)

Jak przyjdzie mi nowa grafika jutro z agito to też zagram z chęcią, czekam aktualnie na bless online, ale w/w tytuł również miałem na oku .
Natomiast jeśli mi jutro nie przyjdzie karta to niestety weekend testowy mi przepadnie , ponieważ pewnie w poniedziałek dopiero dojdzie.

o której startuje sky?

z tego co pisali to o 17

Znając świat i życie to i tak się opóźni, a jak już serwery wystartują to będzie tyle ludzi ze trzeba będzie czekać na zalogowanie kilka godzin..

Zakłada się ktoś?

Znając świat i życie to i tak się opóźni, a jak już serwery wystartują to będzie tyle ludzi ze trzeba będzie czekać na zalogowanie kilka godzin..Zakłada się ktoś?

No stary czego ty oczekujesz, że tylko my będziemy grali? Są inni ludzie na tym świecie i oni też chcą grać, to jest oczywiste że będzie ich od chu*a logować się. Tu nie ma o co się zakładać. :)

Też z chęcią zagram, mam już pobranego clienta. Wyślij na PW kontakt do siebie. (pw ci co będą w to grać)

Ja już pilnuję komputera więc wyślę wam ts'a :)

Z checią zagram wspólnie(bedzie problem z ustawieniem opcji w grze grafika klawisze itp.) xD

Pisze się. Nick zapewne SzymeX. Jeśli nie będzie problemów z kolejkami (w co wątpie) to od 17 jestem w grze.

nick Elandor lub Falco chetnie dolacze

Pierwszy problem z cyrylicą, mianowicie przy tworzeniu postaci. Co trzeba podać pod tym pierwszym (chyba nickiem) ?

Właśnie sciągam i jestem chętny do wspólnego pykania :) nick pewnie jakubson2 lub LenO(jeśli będzie można)

napiszcie jak sie zalogowac do tego jak wlaczyc klienta?

Jeśli ktoś ma problem z cyrylicą chętnie pomogę. Wyślijcie screeny to przetłumaczę ;) ja dopiero pobieram jakas aktualizację :P