Skyforge RU

Szukam graczy do wspólnej gry na wersji rosyjskiej.

Client moze byc ENG czy trzeba sie meczyc z cyrlica? Cos wiesz jaki ping?

Komentarz z newsa na głównej:

Jak chcecie język angielski wejdźcie w GamesMailRu\SkyforgeBeta\-gup- edytujcie plik "last.xml" zamieńcie "Dev_ru_RU" na "en_US".

nie przeczę przez rejestrację ledwo przebrnąłęm ale się udało SkyForge się pobiera , jutro zaczynam zabawę proszę o info z nazwą servera (chyba ze jest jeden) mogę zaoferować server ts3 dla lepszej komunikacjii podczas gry w razie czego można śmiało pisać do mnie na GG : 34203232 lub poprzez steam : http://steamcommunity.com/id/Sgt_Petarda pozdrawiam

Sky, daj znać, czy sposób na zmienienie języka jak podał peXu działa

z tego co wiem to działa widziałem juz na kilku forach jest ten sposób i pisali ludzie że to sprawdzone i działa

Sam przetestowałem i faktycznie działa. W menu jest pare nieprzetłumaczonych tekstów, ale w samej grze nie znalazłem na razie żadnych braków. Pograłem dosłownie chwilę, bo zaraz po zalogowaniu miałem pingi w okolicach 300, a po paru minutach gry ping zaczął rosnąć do ~50 000 i straciłem połączenie z serwerem. Nie wiem czy to kwestia ataków DDoS czy zła lokalizacja, ale spróbuję pograć jeszcze jutro.

musiałeś mieć jakieś problemy z serverem średnie pingi to 115-140

Czy gracie jeszcze i jest moze jakas polska lub angielska gildia? : )

Gram. Jak na razie nie wpadłem na polską gildie. Gra śmiga jak ta lala .Miałem zmieniony język na ang, ale powróciłem do ru. Powód: troszeczkę wprowadzało w błąd przy niektórych questach.Na przykład pisało kliknij "P" a po powrocie na ang okazało się ze to "B" :) ping w normie od 30 do 100. mieszkam w DE. pozdrawiam .

Jak z waszym pingiem? Nigdy nie mialem problemu a tu skacze od 100 do 10k cos w opcjach jest do ustawienia czy to opcja standard?

W tym miejscu macie wiele informacji na temat ruska, do tego trochę rozwiązań problematycznych questów i innych rzeczy:

http://sf.my.com/us/forum/index.php?page=Thread&threadID=4999&s=b788129cfbc17a201e565e1e5dca6f8d97db79e5

Tłumaczenie działa, ale im dalej w las tym bardziej brakuje tesku przetłumaczonego, dlatego do tłumaczenia gry - jeśli się pojawiają problemy - korzystam z tej aplikacji:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.translate&hl=pl

W pewnym momencie przejde kompletnie na ruskiego, bo wole mieć tekst który sobie przetłumaczę niż kompletnie NIC.

Pingi sa w okolicach 100, ale jest to jeden serwer i czasami pojawią się skoki.

Mój nick to:

Багровый прилив

Nicki tylko w cyrylicy są akceptowane.

---

dzisiejszy patch:

Overall

• Work has been done to improve the stability of the server.

PvP

• Adjusted for rewards for inactive participants of all arenas.
  • Arena Kingezi. Removed hole into which a character could fall and die.
  • Lugran research base. Invincibility is disabled characters that are on the point of resurrection.

Atlas

• Adjust the work of the conductor in the atlas development while laying the path from the start of classes (kriomanta, the keeper of the light and the Paladin) to the monk and alchemist. The path is routed to bypass the vertices, which require spark gray. - > to musze sprawdzić, ale chyba chodzi o to, że by dojść do w/w klas potrzebna było mieć specjalnego sparka, którego dostaje się dopiero na anomaliach a to od 27k prestiżu się zaczyna, zobaczymy co zrobili..
  • Gray tops now looks noticeably.

Cult

• Now update the adepts in the hall of greatness occurs at a fixed time - at 05:00 Moscow time.
  • Also no longer need to visit the Hall of greatness to update the list of new adherents in the interface of the cult.

Honors

• Changed the reward for a job "Gifts followers" if the player still has credit limits, he gets a "sacred texts" if the credit limit = 0, the player receives a heavenly thread. At the next update after the exhaustion of limits instead of celestial threads task "Deathly followers" will be bringing provisions.
  • Number of sparks obtained as a reward for victory over his enemies in the adventures increased by 10%.

The World

• Now closed fence around the bosses are passable only in one direction. Character, remaining outside after the fight, be able to pass through the barrier. Leave the area only after the battle.
  • Milenski cave. Corrected visual object model environment.

Others

• Fixed a display bug kriomanta weapons, dressed with suit anarchist.
  • Fixed a bug due to which it was possible to pass through some of the glass in a greenhouse park.
  • Now the plot job to change the appearance does not require the renaming of the character.
  • Fixed animation beard Asteria during the dialogue.
  • Task "Configuring talents" no longer hangs if you exit interface skills without saving the selected talents.

Portal
Fixed problem of discarding of the game while reading through the game Elineta browser.

Known Bugs
Argus is not issuing the following notification of it

Hej dzisiaj zacząłem grać i powiem wam ze narazie gra się kozacko :) tylko szukam jakiś polaków

Moj nick to Горячей Осел

Szukam graczy do wspólnej gry na wersji rosyjskiej.