SkyForge - Warto?

Witam, czy warto grać w SkyForge? Pamiętam (jak na prawie każdy tytuł) straszny Hype ,,Guru" na ten tytuł, a potem jakoś tak - Ucichło.

Opisałby mi ktoś sytuację w danej grze? Ewentualnie opisał, co do roboty jest w:
- Aion

- Tera

- SkyForge

Tak, tak wiem. Nie są to nazbyt ,,wybitne" gry MMORPG, aczkolwiek nie mam ochoty już na żadne H&S czy Starsze MMO, na których mam spory staż. Ciągnie mnie do SkyForge, lecz przeraża brak zainteresowania tytułem.

(Co do powyższych tytułów, byłbym wdzięczny za opisanie pve [instancje] i pvp.)

Z góry dziękuję.

nie warto

Konstruktywna odpowiedź, nie ma co! Udzieliłby się ktoś... Bardziej obeznany?

Yyyy Gra polega na nabijaniu prestiżu cały czas mija się te same gęby...Wszystko kręci się dookoła w okół sparków xD które trzeba farmić by odblokować daną klasę : ) yy bez przerwy na te same mapy biegasz na początku...potem trochę się rozkręca lecz ogólnie jest limit na te sparki jaki na kasę i chyba co tydzień w środę się resetuje ten limit idzie sobie powiększyć robiąc dane Instancje ale ogólnie gra nie warta świeczki...bez gildii...ciężko samemu i gra się szybko nudzi ; ) - Skyforge

Ze Skyforge jest tak jak z Dragon's Age 2. Niby ładna grafika, niby jest akcja ale po jakimś czasie przechodzisz znów te same instancje, i z czasem uznajesz, że gra jest ładna ale w środku ma mało do zaoferowania. Tak jak spodziewałem się po twórcach Dragon's Age Origins więcej, tak spodziewałem się po twórcach Allods Online również dużo.

Nie osiągnąłem tam za dużo, z grami jak z jedzeniem każdemu pasi coś innego, musiał byś wejść i zobaczyć czy w ogóle taki system cię interesuje, pierwsze na co się natkniesz to niby masz tutorial ale tak naprawdę ch..wi co tam trzeba robić i jak, jak ci nikt nie pomoże to..no sam chyba wiesz co dalej - uninstall, po 2 gra jest TRUDNA i to bardzo, grindownik i to od pierwszej instacji na która się natykasz po godzinie gry niecałej czy wcześniej nawet, Dungi są zaj...długie z powodu hp i defa mobków co potrafi wkurzyć napierdzielasz i sie nudzisz jak skur..mnie tam takie rzeczy wkurzają, gra albo mnie zainteresuje od początku albo nie, nie wspominając o systemie skili , źle rozdasz grasz od nowa albo płacisz realną kase, gierka nie dla mnie , źle zrobiona, nie jest to gra dla zabawy, to taki hardcore ;)

Tera:

Bez party nie ma co grać, gierka lepsza od skyforge, jednak bossy to spore wyzwanie (bez szans w sumie, chyba, że masz dobre umiejętności obsługi myszki i klawiatury + myślenie, ale walka trwa sporo dłużej bez party), też grindownik przedmiotów

Nie ma jak wada gry, bo jest trudna. Lepiej zabić moba na 1 hita, lecieć do end - game bo najlepszy set. Ogólnie mi się gra dobrze, lubię po prostu grindować.Tak jest nudna, bo praktycznie robisz to samo.

Pobrałem SkyForge, zobaczymy jak to będzie. Aion już dwa razy mnie zraził, nie będę ryzykować trzeci raz. Tera... Można coś więcej o niej?

tera to no target fanstasy mmo gdzie gracze grają głównie grają babkami gdyż ta płeć dostaje nowe klasy najnowsza jest Brawler jest to tylko human female, poza tym wyróżnia się ona dużymi world bosami którymi walczy, na nie trzeba całe party by ubić ale są maniacy co je solują, biją całymi stadami, dalej są tez dungi i rajdy wymagające całych gildi oraz taktyk by je przejść. Zagrać można na Eu od GameForge na Us od Emanse i na Ruskiej ale jak masz znajomego Koreańczyka to możesz u nich. Tyko że tera to gra no target i będziesz musiał mieć jak najmniejszy ping mieć by skillami trafiać.

Tery nie tknę, gdyż nie dość, że ma cholernie nudne i schematyczne klasy (które nie są paniami) to nie ma nic do zaoferowania. Pozostaje Aion i SkyForge.

Witam, czy warto grać w SkyForge? Pamiętam (jak na prawie każdy tytuł) straszny Hype ,,Guru" na ten tytuł, a potem jakoś tak - Ucichło.

Opisałby mi ktoś sytuację w danej grze? Ewentualnie opisał, co do roboty jest w:
- Aion

- Tera

- SkyForge

Tak, tak wiem. Nie są to nazbyt ,,wybitne" gry MMORPG, aczkolwiek nie mam ochoty już na żadne H&S czy Starsze MMO, na których mam spory staż. Ciągnie mnie do SkyForge, lecz przeraża brak zainteresowania tytułem.

(Co do powyższych tytułów, byłbym wdzięczny za opisanie pve [instancje] i pvp.)

Z góry dziękuję.