Witam, zainteresowałem się grą Skyforge, więc może ktoś mi powiedzieć o tej grze?
Czy warto zagrać? Jest z kim grać, jaka populacja ludzi?
Czy jest p2w? Jak wygląda end game? I tak dalej
Ogólnie chciałbym się dowiedzieć sporo o tej grze.
Skyforge
Nie, nikt w to nie gra.
To jest głownie 1-osobowa gra z elementami coopu. Nic ciekawego (niestety) jedno z większych rozczarowań tamtych czasów. Kompletnie niewspierane przez mycom (niech Cie nie zwiedzie ostatni patch) a poza tym, ostatnie kilka lat to słyszałem p2w zeby zrobić GS
Co ty gadasz za głupoty .Ludzi jest tam od zatrzęsienia i p2w tam nie istniejee jedyne co możesz tam wsm kupić to skórki
Widzę, że póki co zdania są odmienne. Poczekam jeszcze za innymi opiniami.
Nie mam też nic do coop póki będzie z kim grać. Sporo grałem w Warframe, który też może być nazywanym coop’em, a dobrze się bawiłem.
Nie mam też nic do instancjowanych gier i lekkiego p2w, bo nie zamierzam ścigać się, żeby być najlepszy.
Chcę dobrze się bawić grając sobie, a po filmikach podoba mi się ta gra.
Tylko na przykład na steam jest bardzo mało ludzi, więc przez oficjalny launcher też zbyt dużo może nie być.
Mam nadzieję, że wkrótce ktoś dokładnie opisze jak wygląda np z znalezieniem drużyny i tak dalej.
Chyba coś pomyliłeś grałem kilka miesięcy temu po władowaniu kaski kupujesz sobie endgame broń plus dostajesz masę waluty do upgrade świątyni , z której dostajesz statystyki. (masa skrzynek w sklepie STEAM). Do pewnego momentu gra solo potem masz raidy na party finder, ale praktycznie szuka teamu godzinami. Masz szczęście to znajdziesz na czacie kogoś kto Ci to zrobi, ktoś kto zrobi to solo.
To nie wróży nic dobrego, więc mówisz, że nie warto z tą grą się męczyć?
skąd się toto urwało ? xD zapłacił mu ktoś?
nie warto ani trochę gdzieś 2 lata temu normalnie cała gre się przechodziło i potem robiło jakieś kampanie, misje ,farmiło mapki mogło się grać każda klasa a teraz musisz je kupić co zajmuje w cholore czasu a jak ci się nie spodoba to już kolejny miesiąc w du kto wymyślił farme na klasy postaci??? masz kleryka rycerza i lodowego maga a jak ci sie nie podoba to miesiac na klase farmisz
Jak chcesz sobie pograć w gre z różnorodnymi klasami w stylu farmienia dungów bez item shopu zapraszam na rappelz space , grafika jest stara ale gra jaknajbardziej grywalna dużo ludzi , otwarte player kill. jak coś dc skygrey#2639