Skyrim-Błąd R6025

Grając w skyrima po pewnym czasie ekran zamarza i po kilku sekundach pojawia się okienko

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Program: (tutaj podana lokalizacja instalacji Skyrim na dysku)

R6025
- pure virtual function call

Dodam, że wcześniej nie miałem takiego problemu. Może być to wina modów? Ostatnio wklepałem tylko RealVision ENB, ale nie słyszałem, aby przez coś takiego mógł pojawiać się błąd z C++

Oczywiście reinstalowałem ten program, ale to nic nie dało. Szukałem czegoś po zagranicznych forach, ale nic nie pomogło...

Wyprzedzę niektóre pytania...

Wszystko aktualne, skyrim na steamie oryginalny, sprzęt spełnia wymagania.

Mody zawierające skrypty, które korzystają z bibliotek C++ jak najbardziej mogą wprowadzać takie błędy. W tym temacie jest sporo informacji oraz kilka wskazówek jak można rozwiązać taki problem http://forums.nexusmods.com/index.php?/topic/752523-runtime-error-r6025-pure-virtual-function/page-5

Czy problem wystepuje w danych okolicznościach? Np. konkretny quest lub wejście na teren lokacji?

Ale chyba nie da się sprawdzić, które to mody z nich korzystają, no nie?

Nic a nic nie pomaga. Spróbuję z wyłączeniem tego ENB.

Właśnie nie. Problem występuję...różnie. Czasem po kilku minutach, czasem godzinach i to w zupełnie losowych miejscach.

Mnie podobnie ekran zamarza (bez wyskakującego okienka z błędem), kiedy gram z modami, które zmieniają grafikę (oświetlenie itp), mają "zwiększyć" ilość fpsów w grze, oraz Unofficial Skyrim Patch (oraz inne z tej serii). Jak masz któreś z tych, to polecam wyłączyć je.

Użyj wrye bash i odznacz czerwone mody. Inaczej nie pojedziesz długo

Na pomarańczowo był tylko mod 'Katana Crafting', którego używałem dość długo i nie powodował błędów.

Ale tak czy srak wywaliłem go.

Przeczytałem w internetach, że niby wiele osób tak ma i aby się go pozbyć trzeba znaleźć 10 kartek w Kopcu Dusz i przynieść je do NPC :blink:

Po wykonaniu tej misji błąd nie występuje...póki co.

Naprawdę to dziwne, że niewykonanie zadania może powodować crashe.

Grając w skyrima po pewnym czasie ekran zamarza i po kilku sekundach pojawia się okienko

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Program: (tutaj podana lokalizacja instalacji Skyrim na dysku)

R6025
- pure virtual function call

Dodam, że wcześniej nie miałem takiego problemu. Może być to wina modów? Ostatnio wklepałem tylko RealVision ENB, ale nie słyszałem, aby przez coś takiego mógł pojawiać się błąd z C++

Oczywiście reinstalowałem ten program, ale to nic nie dało. Szukałem czegoś po zagranicznych forach, ale nic nie pomogło...

Wyprzedzę niektóre pytania...

Wszystko aktualne, skyrim na steamie oryginalny, sprzęt spełnia wymagania.