Skyrim Dawnguard

Siemka mam problem jesteś vampirem i gram po stronie vampirów i mam tako jedno pytanko czy mogę stać się obrońcą świtu zamiast tym vampirem czy nie

No raczej nie. Najlepiej pójdź do nich i zobacz czy cię nie ubiją a nie zadawaj takich pytań.

Nie możesz. Jak ci tak bardzo zależy na obrońcach świtu to wczytaj poprzedni save. Jak go nie masz to nic nie zrobisz.

ahh dobra przejde już na vampirach a potem gdzie mam się wyleczi z tego ??? bo chcę być raczej wilkołakiem bo mnie coś nie zachęca vampir w dzień ^^ nie odnawia mu się mana i hp i wgl

Vampir Lord to klasa bardziej dla magów - skupia się głównie na spellach.

Vampire Hunter to klasa idealna dla łuczników/kuszników bo mają imba kusze (najlepsza ranged broń w grze oraz wybuchowe bełty i inne fajne rzeczy).

Nie jestem pewien, ale chyba możesz przestać być vampirem i tym samym stać się wilkołakiem, zapytaj wujka google.

Wystarczy poszukać

Jeśli zamierzasz grać wilkołakami to polecam ci pościągać mody. Do wampirów też są.

aha dibra

Siemka mam problem jesteś vampirem i gram po stronie vampirów i mam tako jedno pytanko czy mogę stać się obrońcą świtu zamiast tym vampirem czy nie