Skyrim HD - PROBLEM

Hej!

Ostatnio zachcialo mi sie na nowo zaglebic w swiat Skyrim'a. Jednak wersja "vanilla" jest juz dla mnie nudna, nawet na Mistrzowskim poziomie trudnosci...

Postanowilem zrobic sobie paczke modow, dzieki ktorym swiat Skyrim stanie sie piekniejszy a zarazem bardziej niebezpieczny!

Na poczatku chcialem poprawic oprawe wizualna i dlugo sie nie zastanawiajac pobralem "mod" Skyrim HD, ktory znacznie poprawia grafike :)

Niestety gra bardzo czesto sie wylacza. Przy tym czesto towarzyszy komunikat "Program przestal dzialac" lub Skyrim wywala mnie to windy bez zadnego komunikatu.

Sprawdzalem swoja ilosc fps na modzie i wedlug mnie ilosc 60-80 klatek to ilosc zadowalajaca.

Niestety nie wiem co z tym problemem zrobic.

Moj sprzet:

K.Graficzna: GeForce GTX 750

Procesor: Intel® Core™ i7-4790S Processor (8M Cache, up to 4.00 GHz)

Memory (RAM): 8.00GB

System:

Windows 8.1 Enterprise (64-bit operating System)

Jak dla mnie to problem bardziej dotyczący zbyt dużej ilości modów lub konfliktu pomiędzy którymiś z zainstalowanych niż samego komputera. Mógłbyś podać ilość zainstalowanych modów i jeżeli nie jest ich za dużo listę?

Aktualnie nie posiadam innych modow. Tylko i wylacznie Skyrim HD. Moze jest cos z nim nie tak i powinienem zainstalowac inny, ktory rowniez poprawia oprawe wizualna ?

@Edit: Dobrze, wywalilem pare textur ktore odpowiadaly za cienie w grze i teraz wszystko smiga jak nalezy :)

Mistrz nie jest najwyższym stopniem trudności. Najwyższy to legendarny. Jak jest nudno to poszukaj sobie modów na workshopie albo nexusie. Jak chcesz lepszą grafe to poszukaj modów enb series.

TEMAT DO ZAMKNIECIA

Hej!

Ostatnio zachcialo mi sie na nowo zaglebic w swiat Skyrim'a. Jednak wersja "vanilla" jest juz dla mnie nudna, nawet na Mistrzowskim poziomie trudnosci...

Postanowilem zrobic sobie paczke modow, dzieki ktorym swiat Skyrim stanie sie piekniejszy a zarazem bardziej niebezpieczny!

Na poczatku chcialem poprawic oprawe wizualna i dlugo sie nie zastanawiajac pobralem "mod" Skyrim HD, ktory znacznie poprawia grafike :)

Niestety gra bardzo czesto sie wylacza. Przy tym czesto towarzyszy komunikat "Program przestal dzialac" lub Skyrim wywala mnie to windy bez zadnego komunikatu.

Sprawdzalem swoja ilosc fps na modzie i wedlug mnie ilosc 60-80 klatek to ilosc zadowalajaca.

Niestety nie wiem co z tym problemem zrobic.

Moj sprzet:

K.Graficzna: GeForce GTX 750

Procesor: Intel® Core™ i7-4790S Processor (8M Cache, up to 4.00 GHz)

Memory (RAM): 8.00GB

System:

Windows 8.1 Enterprise (64-bit operating System)