Witam. Będzie szybko i na temat. Czy ktoś z was zna może sposób aby zagrać ze znajomym w Skyrim'a przez sieć LAN. Szukam w internecie różnych informacji na ten temat i jedni piszą że można drudzy że nie może wy macie z tym jakieś doświadczenie. Wiem że program Tunngle który robi "wirtualną sieć" i można praktycznie grać we wszystko co posiada opcje gry przez LAN na tej liście nawet znajduje się Skyrim oraz siedzą tam osoby oczywiście chyba Turcy bo za cholery nie można z nimi dogadać się po angielsku. Mam nadzieje że ktoś pomoże nam w tym. Dzięki i pozdrawiam
Skyrim LAN czy jest możliwe?
http://forums.skyrim...ead.php?tid=177
Proszę bardzo. Istnieje skyrim tyle że co-op. (podobno można tylko ze sobą pisać, nie ma synchronizacji postaci)
takie coś to nawet mnie nie interesuje że gramy razem ale się nie widzimy to trochę takie bez sensu. Gdyby Skyrim posiadał opcje LAN to nie było by problemu ale niestety czegoś takiego nie posiada. Największym problemem jest zrobienie "serwera" gdzie moglibyśmy się spotkać pod jednym IP . Wiem że to jest wykonalne bo to by polegało na czymś podobnym jak mod które ostatnio widziałem nawet świat Gwiezdnych Wojen w świecie Skyrim masakra. Na necie także są filmiki jak osoby grają razem i także się widzą itp. Ale za cholerę nie wiem jak to zrobić bo nigdzie nie jest to wyjaśnione za bardzo tylko wszystko po łebkach.
Witam. Będzie szybko i na temat. Czy ktoś z was zna może sposób aby zagrać ze znajomym w Skyrim'a przez sieć LAN. Szukam w internecie różnych informacji na ten temat i jedni piszą że można drudzy że nie może wy macie z tym jakieś doświadczenie. Wiem że program Tunngle który robi "wirtualną sieć" i można praktycznie grać we wszystko co posiada opcje gry przez LAN na tej liście nawet znajduje się Skyrim oraz siedzą tam osoby oczywiście chyba Turcy bo za cholery nie można z nimi dogadać się po angielsku. Mam nadzieje że ktoś pomoże nam w tym. Dzięki i pozdrawiam