Skyrim Modyfikacje

Czy ktoś z was mógłby polecić mi jakieś mody do The Elder Scrolls V:Skyrim grę mam oryginalną na steamie więc mogę podejrzeć wszystkie mody w steam workshop ale na żaden nie mogę się zdecydować.

A kim grasz?:) może to durne pytanie ale na prawde wpływa na gre i jakie mody warto wybrać.

SkyUI, jeśli używasz łuku to ArrowSmith. Z funkcjonalnych modów tyle używam, większość mam estetyczne (gęstszy śnieg, deszcz, detale wody itp.). Ale z estetycznych mogę polecić Sounds of Skyrim - Dungeons i Sounds of Skyrim - Wilds, dodają świetne efekty dźwiękowe w podziemiach i na powierzchni.

Tytanis - The Ultimate Mod- Crafts - Spells - Items - MORE

Wars in Skyrim IV - New monsters (30) Items Spells npc and more

Better Females by Bella - jak nazwa wskazuje

Dovahkiin Hideout piwnica połączona z każdym naszym lokum dodatkowo zawiera masę skrzyń na itemy manekinów kuźnie itp.

Czy ktoś z was mógłby polecić mi jakieś mody do The Elder Scrolls V:Skyrim grę mam oryginalną na steamie więc mogę podejrzeć wszystkie mody w steam workshop ale na żaden nie mogę się zdecydować.

Kompletnie Cię nie rozumiem. To my Ci mamy wybrać te mody? Chyba Ty będziesz grał, więc sobie wybierz takie, które Ci się podobają. :wacko: