Skyrim- nie włącza się

witajcie,

otóż dzisiaj zainstalowałem sobie skyrima, pokazuje się launcher aby wybrać wersje kinową i pełną, wybierałem obie opcje i nic, nie wsykakuje żaden komunikat, żaden crash, nic się nie dzieje.

zmieniałem ustawienia karty dźwiękowej, częstotliwość i te sprawy- nie pomogło

restartowałem kompa- nie pomogło

zainstalowałem frameworki directy i tego typu duperele- nie pomogło

przeinstalowywałem grę- nie pomogło

Nie wiem już co mam zrobić, aa , zmieniałem także zgodność i nic, macie jakieś pomysły ?

@edit

spec.

Windows 8.1 PRO

intel core i3 4160

msi r9 270

8gb RAM

Najważniejsze pytanie.. Pirat czy oryginał? Spokojnie też mam pirata i pomogli mi już z nie jednym problemem w skyrim.. xD

@up piracik :D

Forum piractwa nie wspiera, to też nie masz o co pytać. Skyrim jest na tyle stary i wyeksploatowany, że można go wyrwać za grosze i to też radzę zrobić.

Trudno Ci powiedzieć co jest nie tak, bo nikt nie bedzie wiedział od kogo wersje ściągnąłeś, czy wgrałeś cracka, a może cały instalator był customowy i wszystko powinno działać bez ingerencji. Trudno jest powiedzieć co jest nie tak, tak długo jak nie wskażesz wersji, którą ściągnąłeś, co wiązałoby się z zamknięciem tematu. Zarzuć mi na PW link do miejsca z którego ściągnąłeś

Z tymi całymi piratami jest różnie, ja sobie odpuściłem na steamie można tanio wszystko wyrwać.

Piratom mówimy stop. Jeżeli żałujesz 2,74€ na Skyrima ( bo za tyle chyba był) to nie jedz kaszanki przez tydzień i se kupisz.

Piratom mówimy stop. Jeżeli żałujesz 2,74€ na Skyrima ( bo za tyle chyba był) to nie jedz kaszanki przez tydzień i se kupisz.

My czyli kto ? Mów za siebie, bo ja, na przykład, piratom nie mówię stop.

Po co ma płacić skoro może mieć za darmo ? Kaszanka jest dobra. Jedz kaszankę.

Coyote sprawdź PW.

problem rozwiazany, temat do zamkniecia.

P.S. właśnie ide jesc kaszanke :)

W jaki sposób ? Ktoś może w przyszłości przeglądać to forum z takim samym problemem (nawet mając orginał) i będzie się tylko wku*wiał , że autor rozwiązał problem , ale nie powiedział jak . Sam tak często mam .

jak napisali wyżej, na tym forum nie popiera sie piractwa,a rozwiązanie także jest "nielegalne" tak więc nie miej do mnie żalu bo nie ja wymyśliłem taki regulamin.

witajcie,

otóż dzisiaj zainstalowałem sobie skyrima, pokazuje się launcher aby wybrać wersje kinową i pełną, wybierałem obie opcje i nic, nie wsykakuje żaden komunikat, żaden crash, nic się nie dzieje.

zmieniałem ustawienia karty dźwiękowej, częstotliwość i te sprawy- nie pomogło

restartowałem kompa- nie pomogło

zainstalowałem frameworki directy i tego typu duperele- nie pomogło

przeinstalowywałem grę- nie pomogło

Nie wiem już co mam zrobić, aa , zmieniałem także zgodność i nic, macie jakieś pomysły ?

@edit

spec.

Windows 8.1 PRO

intel core i3 4160

msi r9 270

8gb RAM