Da się jakoś ustawić skyrim pod pada? Posiadam pada od mediatech rouge i kompletnie nie wiem jak go ustawić tak by skyrim mi go wykrywał (no może tylko poprzez joy to key (po prosił bym tych co grają na ps3 w skyrim by podali podpisy klawiszy czyli np l2-krzyk )
Skyrim PC na padzie od mediatech
Z tego co ostatnio czytałem o padach, to najlepiej sprawują się te od xbox'a (nie trzeba żadnych dodatkowych programów...) w przypadku padów innych firm, to podobnosą potrzebne jakieś emulatory itd, ostatnio czytałem na forum skyrima jak podłączyć pada, poszukaj w goglach na polskim forum TES'a.
+ z tego co tam wyczytałem, to po podłączeniu pada i przestawieniu się na niego, nie możesz korzystać z klawiatury/myszy, chyba że usuniesz pliki z folderu gry odpowiadające za ładowanie pada, nie wiem ile w tym prawdy...
Ew MotionJoy czy jakos tak pozwalajacy wykrywac pady jako pad od xbox'a
MotionJoy (tzw Ds3tool)
xpadder program na ktorym sobie jak chcesz programujesz pada przypisujesz pod niego klawisze i mozesz grac dzieki niemu we wszystkie znane gry jakie tylko isnieja grac na padzie nawet w takie o ktorych nigdy bys nie pomyslal aby w nie na padzie zagrac
Da się jakoś ustawić skyrim pod pada? Posiadam pada od mediatech rouge i kompletnie nie wiem jak go ustawić tak by skyrim mi go wykrywał (no może tylko poprzez joy to key (po prosił bym tych co grają na ps3 w skyrim by podali podpisy klawiszy czyli np l2-krzyk )