Skyrim poleci?

Dołączam się do tematu może mi ktoś powiedzieć czy mi również pójdzie TES ?Intel® Pentium ® Dual 2.00GhzKarta:GeForce 8500 GT 2 gb ramu

Ruszyc ruszy... ale o plynnej grze mozesz pomarzyć.

FreeQ , nie rozumiem Cie... mówisz ze mi nie ruszy , a poleci na jakimś słabszym 8500GT? (Mój radek jest pokroju wydajności 8800GT/8800GTS)

Co do Teemo , też miałem tą kartę i wymieniłem na tą , którą podałem teraz , gierki chodzą o niebo lepiej bo ten HD4550 ma tylko 64BIT ;] i chyba nie ma wersji 1GB , no a jeśli jest to nic o niej nie słyszałem

GeForce 9800GT 1gb

Dual core 2x2,66ghz

2gb ram

Win7-32bit

Na niskich ustawieniach tnie...

To też zależy od gry z tymi kartami to różnie np ja na moim 8500 GT 256 mb i Athlonie x2 4000+ uruchamiam na maxa gry takie jak MW3 w rozdziałce 800x600 i to przy 20-25 fpsach więc dla mnie płynnie za to BF3 to istny pokaz slajdów. Wszystko zależy od silnika graficznego i optymalizacji danej gry.

DerDon , ktoś tu chyba zmyśla ;) , bo nie wierze w to , co mówisz ;P - i chyba znalazłem przyczynę...po co pchałeś do tego kompa siódemkę?:P

Nie kumacie ze Skyrim to gra ktora na bieżąco doczytuje obiekty ktore sa w oddali. I pakowanie sie w te gre z kartami 512 MB i to na DDR3 z dodatkiem przecietnego procesora ktory ma 2 rdzenie to strzal w stope. Ona jest dobrze zoptymalizowana. Ale nie oczekujcie po niej cudow. Mowicie tu o grze z 2011 a o komputerach z 2006 roku.

Dołacam sie do tematu. Mój sprzet:

Procek:Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz

Ram:2Gb

Karta Graficzna: GeForce 7600GT 256mb

FreeQ : noo masz rację , ja rozumie i cudów nie oczekuję , ale byłem(jestem ;o) przekonany , że na średnich będzie grywalna.

PolskiKill:Raczej nie ma szans , no chyba że lubisz grać na MAKSYMALNIE MINIMALNYCH :D

Dołacam sie do tematu. Mój sprzet:Procek:Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHzRam:2GbKarta Graficzna: GeForce 7600GT 256mb

Nie ma szans.

@Up

Zaloze sie ze na minimum bedzie tez chodzilo nie fajnie.

http://www.geforce.com/GamesandApps/games/elder-scrolls-v-skyrim/GPUAnalyzer

Dam sobie spokój. Napisze list do mikołaja to mi przyniesie nowy sprzęt jak bede grzeczny. :D

Heh , no i tak jak przewidywałem :P Gram na średnich w 1024x768 . a czasem mogę sobie podnieść do 1280x1024 ;]. Więc jak na mój sprzęt to wynik raczej dobry ; D . Czeka mnie jeszcze zmiana procka:)

Witam. Przychodzę do was z zapytaniem czy The Elder Scrools V : Skyrim poleci na moim kompie ;p

Intel Pentium D CPU 2.80GHz

HD 3850 256MB/256bit , DDR3

2GB RAM.

Chyba na średnich powinno ruszyć?:)