Witam. Przychodzę do was z zapytaniem czy The Elder Scrools V : Skyrim poleci na moim kompie ;p
Intel Pentium D CPU 2.80GHz
HD 3850 256MB/256bit , DDR3
2GB RAM.
Chyba na średnich powinno ruszyć?
Witam. Przychodzę do was z zapytaniem czy The Elder Scrools V : Skyrim poleci na moim kompie ;p
Intel Pentium D CPU 2.80GHz
HD 3850 256MB/256bit , DDR3
2GB RAM.
Chyba na średnich powinno ruszyć?
Poleci spokojnie. Mi na gorszym chodzi.
Po mojemu pójdzie na low, kumpel ma mocniejszy sprzęt od Ciebie(dwa rdzenie 2,4Ghz), 4GB Ram, grafikę ATI 4670 512 Mb i chodzi mu całkiem płynie na średnich, przy wysokich potrafi chrupnąć.
U mnie na lapie Intel i5, 6gb Ram, GF540m 1Gb Vram, chodzi na full.
intel core 2 duo e7400 2x 2,8
4gb ram
radeon hd 4870 ddr5 512 mb
ultra bez cieni full fps, nawet na sekunde nie zatnie. Ta gra jest fajnie zoptymalizowana
Optymalizacja fajna ale sterowanie woła o pomste do nieba, ja w to gram na padzie......
aa no to dzięki wielkie
BTW , Jaquza , Anivia jest słaba
Niema takiej opcji by pociągło Skejtrima.
Ta karta ma 256mb Pamięci Video i TYLKO ok. 6GB przepustowości (to jest zbyt mało, aby karta mogła ogarnąć np. miasto)
Ta karta ma układ jak połączysz ''byle jak'' przewody elektryczne ( wszystkie karty ATI tak mają ) Jedynie model hybrydowy ma NVIDIA która jest idealna do gier...
Ja mam ATI HD 6550M 2GB i wiem jak działa na grach, pierw się musi rozruszać
Pójdzie, tak ale na minimum LOW.
a ja mam xboxa
Wiem ale jestem przywiązany do tej postaci .
a tak BTW Skyrim owni wszystkie rpg ;p
a tak BTW Skyrim owni wszystkie rpg ;p
Święte słowa!
Bolusiek
No to tak dla porówniania , powiem ci , choć sam nie wiem jakim cudem , GTA4 lata mi na średnich w 1280.1024; D
a na kompie
Dual-Core E6300 2.80GHz
2GB ram
i karta graficzna ATI Radeon HD 4550 1GB ??
Sprawdźcie sobie po prostu minimalne wymagania?
A jak ktoś się nie zna ??
A jak ktoś się nie zna ??
Podajesz swój sprzęt i się nie znasz? Poza tym na czym się tu znać? Jeśli już podajesz te dane to wystarczy sobie tylko porównać liczby. Normalne, że 2GHz to mniej niż 3?
Ale nie oto chodzi tylko o karte graficzną widziałem grę z 256 mb i mi cieło a procek i ram było dobre więc
Ale nie oto chodzi tylko o karte graficzną widziałem grę z 256 mb i mi cieło a procek i ram było dobre więc
Jesteś czarodziejem. :]
Wiem ale jestem przywiązany do tej postaci .a tak BTW Skyrim owni wszystkie rpg ;p
Pod wzgledem wolnosci... pewno tak. Pod względem fabularnym, "wooow smoooki.... toz to juz qr** bylo". Mowiac scislej... ssie . Osobiscie wole dobra otoczke fabularna niz biegac i zwiedzac setki tak samo wygladajacych jaskin.
Co do tematu. Na tej karcie Scyrim nie poleci. A jak tak to bedzie wygladac slaaabo.
Dołączam się do tematu może mi ktoś powiedzieć czy mi również pójdzie TES ?
Intel® Pentium ® Dual 2.00Ghz
Karta:GeForce 8500 GT
2 gb ramu