Hej, sorki za double topic. W skyrim mam taki problem, że zagłębiłem się w linię fabularną wampirów ( Tak tych dawnguarda ). Niezbyt mi to pasowało, a zwłaszcza gdy musiałem użyć na kapłana ćmy mocy uwodzenia której nie posiadam gdyż na powrót stałem się i wilkołakiem i heroldem towarzyszy ( R.I.P Kodlak * ) I tu pojawia się pierwszy problem gdyż wczytałem sobie zapis przed rozpoczęciem tego zadania ( z kapłanem ćmy) i udałem się do twierdzy obrońców świtu w nadzieji, że to jakoś wytłumaczę, a tu d***a
Zaczęli do mnie strzelać więc mam pytanie czy po zrobieniu tych wszystkich zadania z wampirami, będę mógł powrócić do dawnguardów? ( kusze korcą xD) A jeśli nie to czy istnieje jakiś kod który by to naprawił? ( do wszystkiego dochodzę bez nich więc...).
Druga sprawa to taka, że poszukuję moda, który dodał by mi drzewko umiejętności dla kuszy ( wiem, ze coś takiego jest xD).
trzecia sprawa już jest bardziej debilna gdyż mój skyrim to plątanina angielskich, niemieckich i polskich napisów/dialogów, spowodowanych masą modów (19 xD) I mam pytanie czy da się to jakoś naprawić?
Dzięki za udzieloną pomoc, wszystkim dein frin fahdon i o7 (to dein~~ to po smoczemu )