Witam, mam problem. Wgrałem sobie około 3 mody do Skyrima i nie działają. Na początku wgrywałem przez ModManager Skyrim lecz podczas wgrywania wyskakiwał błąd OutofMemory. Wgrałem je manualnie i weszłem w tego managera, zaznaczyłem fajkami te mody i włączam grę i tych modów jakoś nie widać. Mody na bronie i zbroje. Przez 3h gry nie zauważyłem żadnej innej broni ani zbroi. Co robić? Mody z strony nexusa.
Skyrim problem z modami
zobacz na jakim patchu działaja mody
Wgrałem najnowszego patcha i śmiga wszystko ładnie.
Dobra mam kolejny problem. Jak wchodzę, patrzę na budynek z moda to gra mi się tnie (jakbym miał 10fpsów) , normalnie gra chodzi mi na 25-35. To wina ram? (Mam 2 gb)
To wina moda i twojego kompa. Masz pirata ?
Pirat nie ma tu nic do rzeczy, bardzo możliwe że budynek z moda ma po prostu lepsze tekstury itd i może ci zwalniać.
Może jakiś super uper mod zwiększający textury a twój komp nie wyrabia.
To jest pewnie Luxury suit mod On ma tak zle zrobione tekstury...
Tylko mody, które dodają jakieś domki itp tak działają. Dobra już je usunąłem bo nic takiego nie dawały. Wgrałem jeszcze nowe krainy to sobie popatrze jutro może i napisze czy tną czy działają.
Witam, mam problem. Wgrałem sobie około 3 mody do Skyrima i nie działają. Na początku wgrywałem przez ModManager Skyrim lecz podczas wgrywania wyskakiwał błąd OutofMemory. Wgrałem je manualnie i weszłem w tego managera, zaznaczyłem fajkami te mody i włączam grę i tych modów jakoś nie widać. Mody na bronie i zbroje. Przez 3h gry nie zauważyłem żadnej innej broni ani zbroi. Co robić? Mody z strony nexusa.