Skyrim problem

Witajcie!

Na 13 lvlu gdzieś tam daleko od Białej grani w polu złapał mnie Vilkas i zaczął nawijać od towarzyszach i tak już od tamtego czasu gdzie bym się nie udał to on leci za mną i jak znajduje się w odległości 1 metr to zaczyna nawijać o tym samym... nie umiem się go pozbyć i może wy potraficie pomóc?

Głupi to bug i wczytywanie gry nie pomagało więc może konsola? albo jakieś inne rozwiązania? dzięki z góry!

a masz zaktualizowana gre do najnowszej wersji? j anie miałem takiego problemu.

Spróbuj wczytać grę zanim wyszedłeś w świat czyli gdzieś w domku na przykład może to coś da zobacz wszytkiego.

Jakbyś go zaatakował, i uciekł żeby przestał cię gonić?

To teraz nie dość, że za mną chodzi to nie moge się przenosić na mapie bo jest napisane, że ścigają mnie strażnicy... zapłaciłem grzywne w każdym miejscu, w którym coś wisiałem i w dalszym ciągu bug.

Włącz konsole kliknij na niego i wpisz "kill".

mam ten sam problem tyle że dopadł mnie on tylko na terenie Białej Grani :) wiec w rozgrywce mało mi to przeszkadza

Jeśli można to ja mam problem, że podczas wzięcia misji Czarnygłaz (misja na początku gry) w Smoczej Przystani gra mi się wyłącza. Próbowałem z modami jak i bez modów.

Witajcie!

Na 13 lvlu gdzieś tam daleko od Białej grani w polu złapał mnie Vilkas i zaczął nawijać od towarzyszach i tak już od tamtego czasu gdzie bym się nie udał to on leci za mną i jak znajduje się w odległości 1 metr to zaczyna nawijać o tym samym... nie umiem się go pozbyć i może wy potraficie pomóc?

Głupi to bug i wczytywanie gry nie pomagało więc może konsola? albo jakieś inne rozwiązania? dzięki z góry!