Skyrim Q pomocy

Mam Q

Oswobodź Falkret i tu jest problem podasz walki w tym właśnie miejscu dedłem ^^

była taka animacija padłem na ziemię i po prostu leżałem , po kilku s wstałem ale miałem niestety koło tego Q czerwony krzyszyk i nie wiem co zrobić

Tak dokładnie cały Q nazywa się Wyzwolenie Skyrim i pod nim jesyt te Oswobodż Falkret i teraz

mam 1 prośbę do was czy możecie mi podać jakoś komende która mi po postu zaliczy tego Q ???

Wczytać gry się nie da? Nie do końca zajażyłem o co biega, ale padłeś podczas misji i nie zaliczyło tak?

tak była walka o ten falkret ja padłem i tem potem w obozie sie obudziłem z przegrano walko i czerwony krzyszy obok Q a nioe mam save aby wrocic

Naprawde grasz na 1 save?? Myslalem ze kazdy kto grywał swego czasu w skyrima wie że tamtejszy świat nazywa się Buglandią. Może poszukaj postaci z podobnym progresem i po prostu sciagnij bo innej opcji nie widze

jest kod który umozliwa anulowanie misj albo jej zakączenie naprawde nikt go niezna ?

Wpisz w Google "Skyrim kody" i poszukaj.

jesteś za***isty żeby to było takie prote bym to zrobił ale nie znam id Q i takiech tam a szukałem i nic

showquesttargets - pokazuje ID questów

CompleteQuest - kończy questa o danym ID

SetStage - popych quest do danego momentu

Komend nie testowałem, używasz na własne ryzyko.

Tu masz więcej.

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Console_Commands_(Skyrim)

Mam teraz 1 mały problem pomoże mi ktoś dokładnie oto screena :

ittm.png

Uploaded with ImageShack.us

I oto mi chodzi próbowałem komend albo mi kończyło te Q a ja chce mieć jeszcze trochę zabawy z tego Q xD

więc wiecie może jak dokładnie i co mam wpisać aby nie wiem o jeden podpunkt przesunąć a nie zakończyć całego Q

przepraszam za duble post ale podrzebuje szybko pomocy :(

spróbuj tego

setstage cwmission03 10

dobra tam zaczołem grać nową postacią a pewnie to wszystko było przez moda WARZ dodaje takie wojny na całej mapie

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Na prośbę zamykam.

Mam Q

Oswobodź Falkret i tu jest problem podasz walki w tym właśnie miejscu dedłem ^^

była taka animacija padłem na ziemię i po prostu leżałem , po kilku s wstałem ale miałem niestety koło tego Q czerwony krzyszyk i nie wiem co zrobić

Tak dokładnie cały Q nazywa się Wyzwolenie Skyrim i pod nim jesyt te Oswobodż Falkret i teraz

mam 1 prośbę do was czy możecie mi podać jakoś komende która mi po postu zaliczy tego Q ???