Skyrim

Witam,

posiadam skyrima ze wszystkimi dodatkami i mam pewien problem. Jak zmienię na steamie język na polski i pobierze tam około 1GB to nie da się włączyć gry wyskakuję błąd "Nie udało się uruchomić gry(brakujący plik wykonywalny)". Wiem, że parę miesięcy temu wszyscy tak mieli, pytanie moje brzmi czy nadal nie da się nic z tym zrobić?

Pozdrawiam

Jakoś problem poszedł w odstawkę jak pobrałem gre po raz trzeci i język zmieniłem dopiero po pobraniu gry.

Może ci to pomoże, a może nie ;), ale jakiś tam sposób to to jednak jest.

Oprócz tego staraj się może dowiedzieć czy wersja jest aktualna i czy może antywirus nie blokuje ci tej gry?

Mi AVG blokowało wiele nowszych gier i musiałem go odłączać na czas pobierania i instalacji bo usuwał pliki.

Pozdrawiam!

Jeśli ci nic nie pomorze to pobierz spolszczenie z internetu i zamień pliki.

warn_ico.png
Potrójny post ~umbra

Skrytek nie spamuj, a co do tematu najlepiej z neta pobierz, ja tak zrobiłem i mi działa, a całego skyrima na razie reinstalnij potem spolszczono z neta i powinno działać.

Ok, wyłączyłem zaporę, antywirusa i wszystko co mogłem. Usunąłem grę i ściągam/instaluję od nowa(trzeci raz) w języku angielskim, potem zmienię na polski. Zobaczymy czy coś to pomoże.

Edit

Dalej nie działa. Gdy zmienię na język angielski to ściąga 1,3GB a przy języku polskim 300MB. Nie wiem o co chodzi. Chyba nie jest mi dane granie w ojczystym języku.

Temat do zamknięcia.

Witam,

posiadam skyrima ze wszystkimi dodatkami i mam pewien problem. Jak zmienię na steamie język na polski i pobierze tam około 1GB to nie da się włączyć gry wyskakuję błąd "Nie udało się uruchomić gry(brakujący plik wykonywalny)". Wiem, że parę miesięcy temu wszyscy tak mieli, pytanie moje brzmi czy nadal nie da się nic z tym zrobić?

Pozdrawiam