Skyrim

Cześć wszystkim :)

Mam problem ze skyrimem ;/ gram sobie normalnie elegancko i co jakiś czas powiedzmy 15-20 gra mi się sama wyłącza o.O wiecie może o co chodzi? Mam Win7 jak coś

Po prostu gra moze crashowac z powodu patchow, wgranych dodatkow lub takie tam, jezeli nie masz patchow to je wgraj. Nie bede dociekal jaka jest to wersja bo mnie to nie obchodzi.

Jezeli gra jest czysta to powinnienes sprawdzic biblioteki DX / Framework / VCRedist i najnowsze sterowniki.

Nie podales tez jaki masz komputer i czy masz wgrane jakies mody graficzne. Jesli masz wgrane mody to je usun.

Mi gre crashowalo przy wgraniu jakiegos tam graficznego moda jak komputer nie wytrzymywal.

mam czystą gre bez paczów za to mam 3 dodatki które wyszły a Bliblioteki DX framework VCredist wszystko jest ok heh

Nie masz nawet wgranego patcha 1.9.32 do skyrima? Gra bez patchow ma skopana optymalizacje i lubi sie sypac.

No chyba nie ;D nie wiem jak to sprawdzić.
jeśli chodzi o mój komputer to nie ma żadnego problemu ;p windows 7 12gb ramu karta graficzna 2gb HD wiec jest ok

Pomógł byś z paczami może? od razu do tej wersji 1.9 spaczować?

Wiesz, że piractwo to przestępstwo? Masz pirata to co się dziwisz, że gra ci się sypie. Na publicznych portalach przeważnie piractwo nie jest wspierane, a tępione.

Jak podczas gry dasz Esc to na dole po lewej pisze jaką masz wersję.

1.1.21.0 heh troszke w plecy jeste, ;p

Patcha bez problemu mozna znalezc na polskich stronach wspierajacych piractwo. Podawac ich nie bede bo kazdy je zna, a moge miec problemy.

Te forum tez wspiera piractwo pod wzgledem mmorpgow (WoW / L2 i kilka innych gier), wiec zadna nowosc.

stron nie podawaj poszukam.Chodzi mi tylko czy od razu pobrać pacza 1.9, zainstalować i będzie chodziło.

Tak. Po wgraniu patcha 1.9.32.0.8 jesli takiego znajdziesz do wersji spolszczonej to wszystko dziala. Albo znajdz sobie wersje Legendary Edition z patchem (sa takie)

Możesz także pobrać nieoficjalne patche z Nexusmods.

Po tym jak zrobiłem tego pacza gra się już nie wyłącza dzięki wielkie za pomoc :)

Mam jeszcze jedno pytanie jeśli chodzi o dodatki ;p
Pobrałem jeden dodatek Hearthfire i mam dwa pliki HearthFires.bsa i HearthFires.esm i co mam z nimi zrobić? wkleić do folderu "Data" ?

Cześć wszystkim :)

Mam problem ze skyrimem ;/ gram sobie normalnie elegancko i co jakiś czas powiedzmy 15-20 gra mi się sama wyłącza o.O wiecie może o co chodzi? Mam Win7 jak coś