Skorzystam z tematu i chciałbym się zapytać czy ktoś nie chciał by mnie "wziąć" pod swoje skrzydła w SMITE? Jak coś to PW.
Slabi gracze
@Odświeżam
Większość takich sytuacji że mam lvl 30 a w teamie mam lvl np. 5 wiąże się z tym że ten 5 lvl to jest w party, zresztą i tak jest lepiej niż w LoLu i docie.
Tutaj nikt nikogo nie opierdziela na cały ryj, ja dopiero po rozegranej rozgrywce piszę żeby się koleś nie bawił w party bo tylko ludzi denerwuje, ludzie starają się jako tako i grają.
Lub jak jest typowy zombie to piszę mu "You are fuucking yousles no brain hitler invitro pig i write you do this and this and what you do you only destroy game and fun".
Takie coś długo nie pogra bo dostanie irytacji, i pójdzie grać w prostszego League Of loosers.
Chociaż nie przeczę że trafiają się kompletne zombie, ale to tak wszędzie jest bo większość graczy to kretyni, najbardziej to mnie denerwują ludzie z wooden pc, oraz z dupnym netem.
Loguje się taki w piątej/dziesiątej minucie i nawet nie przeprosi a potem tylko feeduje.
Każdy dobry gracz moba wie, że jeżeli jest dobry to nieważne ile razy dostanie mierny team to się wybije bo po prostu wykorzystuję okazje na zdobycie każdego fraga a jak Ty zdobywasz to przeciwnik gorzej gra i Twój "słabszy" team ma łatwiej.
Pozdro dla wszystkich dzieciaków płaczących w lolu, docie i smite'cie że mają słabe teamy.
No niby tak ale jak team feeduje, nie pomaga itp. to jak jeden gracy może wygrać grę po tym jak przeciwnik ma cię na parę uderzeń.
Dokładnie. Można samemu pociągnąć grę, jak drużyna nie ogarnia, ale trzyma się z tyłu, a jak padają jak psy i przeciwnik nafeedowany to co zrobisz - no nic.
dobry odyn albo hadeszczy tez ymir i pozamiatane sami moga 3-4 osoby zdjac
jak cos piszcie PW pogramy razem
@up
Tak ja jakoś grałem ymirem tankowałem cały enemy team a frajerzy z mojej drużyny stali i się patrzyli przez 30s jak ja się z nimi męczę.
Ostatni meczyk 3 osoby wyszły bo Ao zrobiłem triple killa i oczywiście darcie Ks, feederzy afkerzy to zmora moba, jeszcze taki napisze że nie jest no lifem.
wiesz mów co chcesz jak wbijasz wiekszy lvl to teamy sa coraz lepsze nie to co w lolu gdzie na 30 lvl ludzie graja jak grali na 1...
afków jest mało na chacie nie ma flame'u "ty KSIE!!!!" chyba za mało w ta gre grałeś... bo ludzie sa bardziej przyjaźni a jak przegrywasz to nikt nie jedzie jak w lolu "easy" albo "retarded team"
Kiedyś nikt się nie czepiał, teraz jest już więcej tego bydła.
Bo ludzie z LoLa przenoszą się na SMITE (Dota 2 za trudna i za szybko bany lecą). Pamiętam, że jak grałam jeszcze jakiś czas temu to była pełna kultura i fajnych ludzi się poznawało, a teraz jak postanowiłam sobie odświeżyć ten tytuł to rozegrałam jeden mecz i już nie mam zamiaru wracać.
ja nie wiem z kim wy gracie ;p ja dzis gralem 4 rozgrywki i w zadnej nie bylo trolli i lol-noobow ooo raz jakis chlop wyszedl ale po powrocie nie bylo zadnych problemow
Zgadzam sie z MagarPL. Zdarzaja sie trolle i afki albo niezrozumieni PREMADE'dzi ktorzy kreca sie wokol siebie nie wiedzac co sie dzieje ale tak jest w kazdej grze. Powiem szczerze ze ja na moim 23 levelu z 10 gier ( w weekendy ) dziennie tylko w okolo 2 mam trolli duzo czesciej zdarzaja sie ludzi ktorzy nie ogarniaja postacia i testuja ja na PVP zamiast najpierw na BOT arenie badz BOT Jungli no ale coz poza tym jest git. I MagarPL Jak dalej grasz to co powiesz na pare wspolnych gier? Moj nick to WoodyEX
Nie napisałem, że w każdej rozgrywce tylko powiedziałem, że jest ich coraz więcej ^^
Ja przyrostu nie zauwazylem Powiem szczerze ze w BETA'cie bylo nawet gorzej. Jak tam dobilem moj pierwszy account do 20 to az sie roilo od AFKerow teraz jest bardziej unormowane
Bo ludzie z LoLa przenoszą się na SMITE (Dota 2 za trudna i za szybko bany lecą). Pamiętam, że jak grałam jeszcze jakiś czas temu to była pełna kultura i fajnych ludzi się poznawało, a teraz jak postanowiłam sobie odświeżyć ten tytuł to rozegrałam jeden mecz i już nie mam zamiaru wracać.
Ja nie wiem czemu tylko gracze w lolu są źli, a przecież w każdym moba jest kwas .
@Up Bo w League of legend niestety osiadło dużo ludzi typu troll/afk czy też ogółem niedorozwiniętych dzieci, a przez to cierpią normalni gracze jak i gra, reputacja spada na dno.
@Top
W każdej grze znajdą się osoby psujące rozgrywkę, czy to się komuś podoba czy nie.Dziwi mnie trochę ta masowa niechęć do Lola, jakby komuś coś złego ta gra zrobiła, no ale to tylko moje zdanie.Jedynie pozostaję banować/znosić takich ludzi, choć i tak na miejscu jednego pojawia się dwóch nowych.
Cóż. Nie wiem jakiego wy ludzie macie pecha, ale ja nie mam problemów z toksycznymi graczami. W Dota 2 po przejściu przez pewien próg tego nie ma prawie wcale. Może i w LoLu tego trochę więcej, ale da się przeboleć, gdy masz 2-3 znajomych, z którymi grasz i wtedy troll nie trolluje, bo boi się 4 reportów minimum i tyle. Zresztą najlepiej mieć cały team, a rankedy grać głównie duo. Niestety, ale w Honie zamiast trollingu jest ogromny flame na nowych graczy jak i na osoby grające dla funu, a nie mistrzostwa, ale cóż...
Jeżeli chodzi o samego Smite'a to ostatnio się na niego przerzuciłem i nie mam problemu z jakimiś typami graczy. Może się czasem pojawi afk, raz na 7 meczy troll, ale co z tego? 6 Z 7 MECZY jest miło grane, więc w czym problem? W szkole/pracy też zdarza się, że jakiś dzień jest gorszy i co? Skarżymy się wtedy wszystkim dookoła, na forach itd.? Nie zauważyłem.
@ OFFTOP
Szukam ludzi chętnych do gry.
13 level, nick " MisserOdKonca ".
Chodzi oczywiście o Smite
Problemem w SMITE jest to, że raportowanie graczy nie daje nic w "Casual'u", a na "Ranked'y" trzeba mieć 30lvl z tego co słyszałem tam też niewiele. Poza tym za łatwo go wbić, gracz po tygodniu-dwóch go ma i gra na tym samym poziomie co gracze mający 30 od Bety, ja ze swoją ekipą kilka razy doświadczyłem takich team'ów. Oni Cię miażdżą w 5 minucie, w 10 zostaje Ci surrender, chyba że chcesz być feed'em przez następne 2-3.
W smite tez idioci ? Boze teraz w lolu mialem gosci 1,3k wygranych a bocili jak by 5latek gral ja juz 18 lvl a oni z 10 lvl biegaja i leca na 5 przeciwnikow masakra..
Czy da sie cos zrobic by na niskim poziomie dostac lepszych graczy do druzyny?Bo to jest po prostu debilne ze musze grac z graczami z zerowki.16 przegranych przez zero pracy zespolowej,leavy,rage itd. gdy w przeciwnej druzynie kazdy jest zgrany.Pisac do nich jak do sciany bo oni wiedza lepiej.Przyklad?Ostatnia gra 50/20 killi druzynowych i nagle kazdy zaczal grac samemu,przezyl tylko ra,pisalem mu zeby przynajmniej pushowal bo sa pod naszym fenixem (gra koncowa to i push szybki) a on swoje myslal ze zabije kazdego sam,zginal i wszystko z nim (procz przeciwnikow) tez.Wiec,czy da sie cos z tym zrobic?Bo zanim wbije 30lvl...