"Ślaczki" na komputerze

Helloł,

Mam pewien problem od 3 dni ekran zaczyna mi doslownie "SWIROWAC" . Pojawiaja sie niebieskie slaczki i w nic nie moge grac. Ani w minecraft'a ani w tibie ftw O.o. Stery byly reinstalowane ale na nic mi tego bylo bo i tak nie dziala nic. Szukam pomocy ;x Karta graficzna nie jest spaloona.. Mam GeForce 9800GT

Ja mialem tak samo, zamiast bialego byly pomaranczowe szlaczki itp. tez myslalem ze to nie karta, ale jednak byla spalona.

Sprawdziłbym również zasilacz i skoki napięcia.

Prawdopodobnie masz artefakty. Jeżeli nie masz gwarancji włóż ją do piekarnika. Instrukcje znajdziesz u Wuja.

Artefakty? What are you talking to me ? :s

I'm talking about your problem.

Tu masz przykładowy filmik jak naprawić twój problem. Najlepiej zrób zdjęcie jak to wygląda. Nie jestem pewien na 100% czy to artefakty, ale prawdopodobnie tak.

Prawdopodobnie PRZEGRANA grafika.

W zaistniałej sytuacji proponuję skontaktować się z jakimś informatykiem , wbije do Ciebie na chate i zobaczy o co kaman i będziesz wiedziała.

Innego wyjścia nie widzę , a sam nie radzę Ci szperać przy kompie bo coś zwalisz (nie mówię tego bo jesteś dziewczyną) ale każdy może sobie przez przypadek pogorszyć sprawe. ;)

Kroki:

1.Dzwonimy do informatyka

2.Informatyk przyjeżdza,ogląda problem

3.Wniosek

Według mnie albo będzie konieczne kupno czegoś z komputera,możliwe że też od zasilacza.

Pozdrawiam.

Szczerze? Watpie czy chinski szajsung mi piekarnika nie rozwali. Bo jednak chce troche jeszcze upichcic..

Najpewniej zwrócić się do profesjonalisty.

Karta dobra, nie warto wymieniać.

Tak jak któryś z przedmówców idź do punktu oni Ci pomogą.

Ewentualnie napisz na forum informatycznym.

Najpewniej zwrócić się do profesjonalisty.Karta dobra, nie warto wymieniać.Tak jak któryś z przedmówców idź do punktu oni Ci pomogą.Ewentualnie napisz na forum informatycznym.

Powiedzą to samo co ja. Nie warto dzwonić po informatyka, który weźmie nie wiadomo ile. Zrobi ci formata i powie, że dobrze.

Niech nagra filmik co jest, a jeśli chodzi o kartę + piekarnik to jest to o tyle ciekawe rozwiązanie, że roztapia się bodajże cyna i potem zastyga ponownie (możliwe, że na którymś połączeniu jest coś przerwane etc.)

Niech nagra filmik co jest, a jeśli chodzi o kartę + piekarnik to jest to o tyle ciekawe rozwiązanie, że roztapia się bodajże cyna i potem zastyga ponownie (możliwe, że na którymś połączeniu jest coś przerwane etc.)

Dokładnie ;)

Helloł,

Mam pewien problem od 3 dni ekran zaczyna mi doslownie "SWIROWAC" . Pojawiaja sie niebieskie slaczki i w nic nie moge grac. Ani w minecraft'a ani w tibie ftw O.o. Stery byly reinstalowane ale na nic mi tego bylo bo i tak nie dziala nic. Szukam pomocy ;x Karta graficzna nie jest spaloona.. Mam GeForce 9800GT