Siemka, czy wie ktoś jak pisać we taki sposób jak to widać na screenie?
Słowa wystające w pionie
Paint?
m̧̢̡̛̙͖̤̪͇̙͙̘͉̟̣͕̙̘̼̗͎͙̩͗̋̈̃̓̽̿̄̑̍̎̆̈́̉̏̈́̋̐̔̎͆̀͆͗̿̈́͒̄͒̂̈̕͘͜͝͝͝͝͠͝ͅe̢̡̢̡̡̢̨̢̛͙̞̲̝̭̞̞̻̜̙̗͚̰͇̹̙̰̹̫̜͓̯̙̘͉͍̣̳͓̹̦̠̝̯̞͓͍͖̦̜̞̻̟̼̺̰͓̹̠̱̣̯̝̮͎̹̠̦̭͇̳̤̝͈͆̋̈̄̐̑̿̇̾̎̈́̌̀͂̔̿͛̍͂̒̆̔̉̿́̽̐͛͆̊̽̾̿̊̓̇̉̂͌̔̍̒͋̏̊͛̈̐̔̈́̒͋̒̈̋̌́͐̄̊̑̏͒̍͋̈́́͌̀͘̚̕̚͜͠ͅͅẹ̢̧̧̛̛̛̛̛͎̦͍̪̤̞̺͓̯̲͔̠̟̩̖͍͕̲͎̲̩͓̤̺̣̜̩͎̳̲̙͍͈̜̩͔̻̝͎͎̝̖̹̝̮̍̔͋̈́́̆͆̀̓̆̋̆̄̓̔͒̎̽͐̃͐͑͗̎́̒̅͆͐̓̒̉͛̈́͊͊̋̄̃͒̇̆͋̄̀͒́̽̽̇͌̓̃̊͊̈̈̔͌̃͒́̌͆̃̆͘͘͘͜͝͝͠͝ miłego trollowania
Paint?

@Up - Ale mi chodzi ogólnie jak napisac cokolwiek w taki stylu, a nie kopiuj-wklej
A to nie wiem, wkleiłem tu to co wpisywali na twitchu
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ to są np 2 literki z tajskiej tablicy znaków
Albo fajna emotka o widze na tym forum też to działa xD.
ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦̟͎̻̰̞̖̠̣̦̰̙͕ ل͜ ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦̟͎̻̰̞̖̠̣̦̰̙͕
0. Geneza
1. Objaśnienie mechanizmu działania (jeżeli nie interesuje Cię "kopiuj wklej")
2. Generator
3. Tylko nie bądź burakiem i nie spamuj zalgo na twitchu.
p̴͆́́̃ͅi͐ͥͧ̄́͝e͊̂̅r̹̗͌͗ͣͫ̿̀ḋ̶͔͎̠͇ͅo̝̗̗̜̥͈̹̾̿ͧl̃̾҉̯̳͕e̹̼̬̳̖̣̪ͥ̐̽ͬ͛̀ badziew jakiś
̙̹͔͇̦͓̳̉́ͩ͐ͨͬ̇ͧ̌̉͋N̺̩̣͍͓͚͋̊ͮ̑̃̏̍̓͊̓͑̍ͦŏ̲̞͙̼͔͎͖̰̖͍̀ͬͥͤͬ͊̇͐ͯ͂ ̖͈̖͕̤̻̺͕̤̬̠̥͖ͪ͒̾̅̃̈̋̑̽̊͛̾̃͒̚c̝̥̜̙̜̩͚̦͔̗͎̩̤͕̱͉ͮ̈ͨͮ̄ͪ̉ͫͬ̓͑̎̍ͯ̇̾̾͋a͎͔̲͖̫̩̲̹̩͇̩̼̖̅ͥͮͥ͑̏̚ł̬̥̝̱̰̝̯̗͚̪̘̞̯̺̼͒ͥ̉ͤ̎̃ͩ̌ͣ͑ͧ͛ͤ̌ͅk̥̫̭̥̱͖̟̳̲̭̬͙͈͕͚͍͍͂ͦ͑̃ͣͨ̂ͅi͎̺͎̱̞̝̦͈̥̭͍̪̺̙͖͍̤̋̇ͯ̆ͤ͌ͮ̔̒͐ͪ́ͨͫ́́̀̚e͓̟̮̥̭͇̣̐͑ͬ̐̈́̾̊m̲̲̙̫̤̩̜͚̣̯̭̙͖̗̦͚̼̏ͧ͐ͭ͗̍̽̿ ̰͈͉̤̲̹͓̟̲̰̹̰̼̊ͬͪ̆̆̍̒̐ͥ͛g̙̯̥̝̫͒͗̄̔̀̔͛ͩ͋̊ͯ͛̌̇̏̆ͅi͍̲̥̫̠͉̪͇ͮͯͣ̍̇͊̐ͨͮ̂̆̚t̯̙̣͕̗̹͎̱̻̬̘̩͋̽̒̒̍ͪ͛͋͆̓̍ͧ̍̚
Siemka, czy wie ktoś jak pisać we taki sposób jak to widać na screenie?