Słuchafony do 300 zł

Próbowałem tego uniknąć, ale dobra. Powtórzę się. Całe to piepr***ie jest głupie. Od lat korzystam z przeróżnych sprzętów pokroju BOSE (genialny sprzęt, zwłaszcza kina)

i mówię po RAZ drugi, że sprzęt SteelSeries (podaje tą markę bo te słuchawki mam) jest słabszy i nie nadaję się do muzyki, jednak do gry sprawdza się idealnie. Komfortowo, wygodnie i w CS:GO słyszę wszystko co potrzeba.

Siekanek korzystalem z tych steelseries i wypowiem się tak "nie są tragiczne", ale wiem że w tej cenie a nawet niższej są lepsze :) tak to właśnie wygląda, przeplacanie hajsu za firmę, jeśli żyjesz już trochę na świecie to wiesz ze nie tylko w słuchawkach tak jest więc przestań się tak upierac i bronić dzieci od razerow

Jestem gotowy się z tobą założyć, że jeśli znajdziesz lepsze peryferia PC w ogólnym podsumowaniu niż Razer to zapłacę ci za cały ten sprzęt, bo myszy lepszych nie uświadczysz. Nie rozumiem tylko co ma ilość moich dni przebytych na świecie do tego, że sami do tego doprowadziliśmy. Czepiacie się dobrego sprzętu, a zapominacie choćby o fenomenie Beats by dr.dre, który za tysiąc złotych sprzedawał sprzęt, który nie powinien stać nawet dwie stówki.

@Pytles powtórzyłeś to, co sam napisałem i nikogo nie bronię, bo nie potrzebuję. Stoję twardo za sprzętem z którego korzystam od lat i nigdy mnie nie zawiódł :)

Jestem gotowy się z tobą założyć, że jeśli znajdziesz lepsze peryferia PC w ogólnym podsumowaniu niż Razer to zapłacę ci za cały ten sprzęt, bo myszy lepszych nie uświadczysz.

W zależności od modelu jest wiele myszek lepszych od Razer co nie oznacza ze Razer jest na samym dole. Aktualnie korzystam z Logitech G700s, który jest lepszy od wireless'owej Razer'a. Zachowujesz się jak fanboy, a ludzie mają racje co do sluchawek Razer'a. Wystarczy wejść na fora audiofilskie by poznać opinie ludzi ktorzy sie naprawde na tym znają. Sam chciałem kupić Razer'y ale całe szczeście zostałem przy Superluxach hmc631,które maja wbudowany micro i o NIEBO lepszy dzwięk od crapu pokroju Razer. ( nie mialem okazji przekonac sie o jakości sluchawek Razer Adaro i Tiamat)

ja zamówiłem te http://www.trust.com/en/product/20407-gxt-363-7-1-bass-vibration-headset

jak przyjdą to mogę coś napisać o nich

A ja sobie używam roccat kave i są to chyba jedyne słuchawki jakie miałem na łbie które są w stanie grać na tyle głośno ile by mi pasowało. Niedługo planuje aktualizacje sprzętu, w d*pie mam czy słuchawki będą gamingowe, zwykłe, kosztowały milion czy 20zł. Mogłby ktoś polecić jakieś bardzo dobrze grające, BARDZO GŁOŚNO GRAJĄCE, tak że na full uszy urywa a nie jest "ok" słuchawki z dobrym bassem?

Ja od 2 lat czy nawet dłużej mam Superlux HMC-631. Brzmienie jest całkiem fajne, wyrównane. W tym przedziale cenowym jedne z lepszych pod tym względem.

Choć mają też wady, które się z czasem ujawniły. Ten pilocik stwarza zagrożenie odlutowania się kabla. W ogóle niedawno mi przewód od mikrofonu padł i działają tylko słuchawki.

Poza tym nie na każdą głowę są wygodne i nie mają regulacji.

Siema elo chciałbym sobie kupić jakiejś fajne słuchawki do 300 zł myślałem o Razer Kraken Pro co o nich sądzicie ? dodam, iż szukam wygodnych słuchawek najlepiej z mikrofonem chociaż mogą być i bez ( jeżeli bez to prosiłbym o propozycje do 200/250 zł ponieważ będe wtedy musiał sobie mikrofonik dokupić jakiś ładny :D ) słuchawek będe używał głównie do gier/muzyki i lubię jak fajnie bassem w nich walnie, posiadam kartę dźwiękową zintegrowaną ala realteko więc dobrze by było, żeby również słuchawki były z wejściem USB :).