Słuchafony do 70

Hej :D

Polecilibyście mi jakieś słuchawki do 70zł? Liczy się dla mnie, żeby były:

-Nauszne (Koniecznie).

-Możliwie niewielkie (Mają służyć do słuchania muzyki na mieście, nie tylko do kompa).

-Najlepiej jakieś fajne z kolorkami (Jakoś przeżyję czarne, jak tylko takie będą ^^).

Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc, bo tak grzebie i grzebie i jest kilka ciekawych ofert, ale chciałbym, żeby może ktoś orientujący się w temacie pomógł :)

http://www.euro.com.pl/sluchawki/sony-mdr-v150-bialy.bhtml

Oh god :D Nawet podłączenie do obu słuchawek, idealne! Wielkie dzięki :) Ale czekam na jeszcze jakieś ciekawe propozycje! Jeżeli lepszej nie będzie to na pewno wezmę te, dzięki Sokoren :)

wiesz były by jednak patrzysz na wygląd i dlatego trochę zawęża się lista ^^ ale jeśli szukasz za 70zł to moim zdaniem słuchawki sony - używałem

np: jednak to trochę wiecej niż 100zł( nie używałem ich- to akurat luźna propozycja)
http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Koss_Porta_Pro-572.html

do ~~70 najlepsze chyba będą maxell retro dj o ile mają być zamknięte.

KPP się na dwór w ogóle nie nadają, dźwięk ucieka na zewnątrz i drażni przechodniów, trzeba być strasznym ignorantem żeby używać takich słuchawek wśród ludzi
@ED. i jeszcze jedno co do poprzedniego posta - otwarte słuchawki na miasto... :lol:

Sennheiser HD201 - dźwięk nie ucieka, świetne wytłumienie, grają dobrze, mają całkiem niezłe basy i można je dostać do 80 zł.

Bierz Soniacze ! Co prawda ja mam o ciut większe (i grają wyśmienicie), ale myślę, że nie jakość nie będzie się zbytnio różnić.

Mamy archeologa... Po 4 dniach już raczej kupiłem słuchawki :P (Jakby kogoś interesowało, kupiłem sobie słuchawki SONY zareklamowane przez Sokorena, białe ^^ Są świetne).

Hej :D

Polecilibyście mi jakieś słuchawki do 70zł? Liczy się dla mnie, żeby były:

-Nauszne (Koniecznie).

-Możliwie niewielkie (Mają służyć do słuchania muzyki na mieście, nie tylko do kompa).

-Najlepiej jakieś fajne z kolorkami (Jakoś przeżyję czarne, jak tylko takie będą ^^).

Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc, bo tak grzebie i grzebie i jest kilka ciekawych ofert, ale chciałbym, żeby może ktoś orientujący się w temacie pomógł :)