Słuchafony

Witam, mam zamiar zakupić słuchawki nauszne do Xperia Neo V. Posiadam teraz słuchawki dokanałowe MH410. Zainteresowały mnie te, ponieważ jest to firma Tracer: http://allegro.pl/sluchawki-tracer-skull-trs-997-4-kolory-i2550957735.html co możecie mi zaproponować. Obowiązkowo nauszne, do 50zł i musi być basik (no i oczywiście muszą być głośne), a także muszą być dobrej wielkości, ponieważ kupiłem raz słuchawki i wgłębienia na uszy były zrobione dla dziecka moim zdaniem. Najlepiej jeszcze, żeby miały fajny design i przycisk do przełączania piosenek na kabelku.

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

To nie wiem czym cię zainteresowały.

Mam clipy Thomson HED71N, są tanie jak barszcz, głośne i mają fajny basik wg mnie. Jak na razie mam je 2 miesiące i wszystko jest w porządku. Kupiłem w elektroshop.com.pl przez GG. (nie ma ich w ofercie sklepu internetowego, ale można je kupić)

Poza tym to kable są cienkie, ale mnie się nigdy nic złego z kablami nie przydarzyło - jak będziesz o nie dbać, to się nie przerwą. I co do tego sklepu, to uwzględnili mi nawet wymianę słuchawek z innego modelu na nie, z gwarancją też nie powinno być problemu.

I może frytki do tego?

Za 50 zł nie kupisz super sprzętu. A te tracera z czaszkami to świadczą o tym, że 16 lat to max ile możesz mieć. Wieś.

Wole sobie kupic jakaś lepszą firme douszne niż pseudo nauszne szajsy.

Ale lans na miescie ważniejszy.

Te słuchawki, są okropne. Jeśli kierujesz się wylącznie wyglądem, to raczej nic dobrego nie kupisz. Dozbieraj do 100-120 zł to jakieś reloopy możesz strzelić, a za 50 zł to jedynie MediaMarkt i jakieś no-name Ci mogę polecić.

Nie każdy jest DJ'em... Wg mnie te co podałem w zupełności starczą. Za 50zł reloop MK2 na allegro. I po kij 3m kabla, skoro prawdopodobnie będą używane do słuchania w terenie?

Już widze jak taki pozer idzie sobie z słuchawkami nausznymi przez "teren" i dostaje pałą w łeb bo nie słyszał, że ktoś za nim idzie. I już ktoś inny ma fajne słuchawki.

Nie każdy jest Dj'em ale wielu jest pozerami chcącymi chodzić z słuchawkami na szyji tak wielkimi że ich kutas widząc je popadnie w depresje.

Lans na mieście jest. Nie ważny dźwięk ważne że jest lans.

Polecam sennheisery hd 201, albo akg k518 (około 200zł).Za tą cenę co ty chcesz, to nawet nie kupisz sobie dobrych słuchawek do telefonu ;f.

Skończcie offtopować, autor chce słuchawek do 50 zł, więc jeśli macie jakieś sprawdzone to podawajcie, a nie piszecie dyrdymały.

I niech się autor w końcu wypowie.

Za około 65zł masz Koss UR-20 dla mnie są bardzo dobre jak w tej cenie, nic nie boli po 8 godzinach noszenia/grania/sluchania itp. Gorąco w nich też nie jest.

Dobra, podam słuchawki za 50 zł, idziesz do najbliższego sklepu multimedialnego i kupujesz no-name za 50 zł lepiej?

Sennheisery idzie już kupić za 80 zł, także radzę dołożyć te 30 zł i kupić te sennheisery.

Po co mu słuchawki za 80 zł do mp3 za 20? i tak nie doceni tego dzwięku. Ważne żeby był basss i laski się lookały.

@GrucA Sennheisery hd 201 nie mają w ogóle basu. Ogólnie w tej cenie ciężko coś polecić. Philipsy SHP-1900, albo 2500. Wyglądu nie mają, ale jedyne sensowne w tej cenie.

Jak chce "basik" to sennheisery hd 202. To samo co 201 ale wyraźniejszy bas jest. No ale to koło stówki kosztuje.

Witam, mam zamiar zakupić słuchawki nauszne do Xperia Neo V. Posiadam teraz słuchawki dokanałowe MH410. Zainteresowały mnie te, ponieważ jest to firma Tracer: http://allegro.pl/sluchawki-tracer-skull-trs-997-4-kolory-i2550957735.html co możecie mi zaproponować. Obowiązkowo nauszne, do 50zł i musi być basik (no i oczywiście muszą być głośne), a także muszą być dobrej wielkości, ponieważ kupiłem raz słuchawki i wgłębienia na uszy były zrobione dla dziecka moim zdaniem. Najlepiej jeszcze, żeby miały fajny design i przycisk do przełączania piosenek na kabelku.

Z góry dziękuję za odpowiedź :)