Słuchawki ~150zł

Wiem że jest już taki temat lecz mam małe specjalne wymaganie, otóż w moim laptopie nie ma osobnego wejścia na mikrofon, potrzebuję takie słuchawki które mają wejście jak te od telefonu(na jednej wtyczce sluchawki i mikro) proszę o radę, opcjonalnie skłaniam się ku Sennheiser'kom jakimś.

Hmm troche droższe bo jakies 200-220 kosztuą , ale polecam Razer Electra. Mają 1 jacka

Polecam ci Creative Soundblaster Tactic 3D Alpha lub Sigma. (Słuchawki USB ,nie powinieneś mieć problemów przy laptopie.)
Możesz wybrać też coś od Natec. Natec Genesis HX77 są bardzo fajne ,są one real 5.1 i mają kilka bajerów. (Także USB)

Aha no i rada odemnie ,nie kupuj nic od Shitzera (Razera). :)

Fischer Audio Silverbullet v2 , eleganckie słuchaweczki z mikrofonem. Nadadzą się do kompa i przede wszystkim słuchania muzyki.

Wysłałem Ci dużo info na gadu mate, sprawdź sobie ;)

Te Soundblastery Tactic 3D sigma wyglądają bardzo ciekawie, to prawdopodobnie będzie mój zakup, jeszcze ogarne tylko info od Johneyy'a dzięki za pomoc :>

Wiem że jest już taki temat lecz mam małe specjalne wymaganie, otóż w moim laptopie nie ma osobnego wejścia na mikrofon, potrzebuję takie słuchawki które mają wejście jak te od telefonu(na jednej wtyczce sluchawki i mikro) proszę o radę, opcjonalnie skłaniam się ku Sennheiser'kom jakimś.