Słuchawki bezprzewodowe

Witam
Jakie polecacie słuchawki bezprzewodowe do PC/PS4 ?
jeśli jest taka możliwość to możecie podać coś w różnych progach cenowych ?
wiadomo słuchawki głównie do grania
dlaczego bezprzewodowe ? strasznie denerwuje mnie gdy kabel zawsze się gdzieś zapląta w kółka fotelu

Kumpel kupił sobie Razer Nari i nie narzeka :slight_smile: poleca każdemu, ale też zaznacza, że są to jedne z cięższych słuchawek jakie miał na bani :stuck_out_tongue:

Najsensowniejsze teraz są Arctisy od SteelSeries. Rozważ je, Razer są przehypeowane i 40% płacisz za logo a reszta za sprzęt.

Witam, przymierzam się do zakupu słuchawek bezprzewodowych. Budżet jaki planowałem przeznaczyć na ich zakup to 250zł. Głównie używać ich do słuchania muzyki w różnych miejscach (komunikacja miejsca itp.). Zastanawiałem się nad 2 modelami: Realme Air 3 oraz Xiaomi Buds 3 Pro. Najlepiej z kodem rabatowym na elektronikę.

W polecanych widziałem że Air 3 są overkillerem, jednak nie miałem z nimi styczności.

Co do Buds 3 Pro to miałem możliwość używania ich przez 2 tygodnie na wyjeździe i byłem z nich bardzo zadowolony, ANC odcinało od tłumów ludzi czy też od silników samolotu. Spodobała mi się również funkcja pauzowania muzyki czy to filmów kiedy się wyciągnie jedną słuchawkę z ucha.

Jestem również otwarty na ewentualne inne propozycje.

Z góry dziękuję za porady i sugestie.