DO ZAMKNIECIA!
Słuchawki do 100 zł
http://www.ceneo.pl/6307794 i do tego jakiś mikrofon, albo logitech doczepiany ewentualnie trust starzz.
.
Jak z mikrofonem to może Siberia v2, na allegro da się wyrwać w granicach 150-170zł, jednak na allegro można trafić na takie chińskie "oryginalne" więc trzeba uważać.
Creative Fatality. Poniżej 100 i do gier jak znalazł.
może natec genesis h12? Słyaszłem, że mikro ma funkcję odszumiania, a głośniczki są xcałkiem dobre, a przytym słuchawki kupisz do 70zł (wliczona dostawa )
^ mam takie same tylko ze z tracera
Polecam Ozone Rage ST. Mają mikrofon odczepiany, są solidnie wykonane i kosztują max 130zł.
.
W tej cenie tylko Superlux HD681 + mikrofon doczepiany do kabla, np Zalman Mic za 15zł na Allegro.
Poczytaj tutaj
http://forum.benchmark.pl/topic/95884-polecane-s%C5%82uchawki-nauszne-2015r/
Creative Fatality. Poniżej 100 i do gier jak znalazł.
Z całego serca nie polecam tego dziadostwa.
A jakie słuchawki tylko do słuchania muzyki polecacie tak do 100zł?? Pewnie w takiej cenie sensownych bezprzewodowych nie kupie...
Takie same jak wyżej, czyli Superlux HD681.
Pierwsze zastosowanie wymienił CS'a, gdzie najlepszym wyborem są słuchawki przestrzenne, dokładnie takie, jak Fatality.
Poza tym, miałem obie pary w ręku, Creative dużo lepsze wykonanie niż te Superluxy.
Jeżeli będziesz używał głównie do muzyki to wiadomo, że propozycja FieryAngel będzie lepsza. Idę o zakład, że różnicy w obu parach by nie zauważył, skoro nie ma zielonego pojęcia o takim sprzęcie.
Poza tym, propozycja miała być do 100. Te Superluxy z mikro wyjdą o jakieś 10/20zł więcej, dlatego nie przekraczałem.
..
W takiej cenie, z mikrofonem, nie ma nic co byłoby warte polecania. Przykro mi.
Dlaczego ludziom tak bardzo zależy na tym mikrofonie na kiju ? Doczepiany na klipsie działa dokładnie tak samo, a za mniejsze pieniądze otrzymujemy słuchawki z dźwiękiem bardzo dobrej jakości, czego nie dostaniemy w tzw. zestawach gamingowych.
@
RyumariJakość wykonania Superluxów nie jest najwyższych lotów, ale nie jest zła. Wygląd przestaje przeszkadzać po 5 minutach, bo i tak będziesz je miał na głowie, a na głowie to one leżą idealnie (przynajmniej dla mnie). Te słuchawki to rebrandy AKG240 i za śmieszne pieniądze dostajemy sprzęt, który gra jak słuchawki za 300zł, a kabel jest solidny i nie przerywa się od samego patrzenia na niego.
HD681 + Zalman = 98zł
Nie ma czegoś takiego jak słuchawki przestrzenne. Są słuchawki stereo, jeśli mówimy o dźwięku. Pozycjonowanie dźwięku odbywa się też za pomocą stereo. Tzw. słuchawki 5.1 czy 7.1, to chwyt marketingowy.
DO ZAMKNIECIA!