Słuchawki do 200 zł

Szukam słuchawek do gier w cenie do 200 zł. Myślałem o HyperX Cloud Stinger tylko że raczej wolałbym coś w czym usłyszę to co się dookoła mnie dzieje(ale nie w grze tylko jak ktos mnie woła czy cos).

Ja od siebie mogę polecić Logitech G430. Na takim morele chodzi po 250, aczkolwiek ja kupiłem model ściągnięty zza granicy za 120, jak chcesz to się przyjrzyj.

https://m.ceneo.pl/13822340;pla?se=GbURRsztAQDgF_sL7VDiEqU3m_HZ5_bB&gclid=CjwKCAjw2NvLBRAjEiwAF98GMbrb61fEJ-z1mHCXIsLd83c_ZrQrS8HunfK6hCibc5LL13fpvgFqkxoC3HsQAvD_BwE#tab=click

Polecam: Sony MDR-ZX310

1. Dobry dźwięk

2. Nie grzeją

3. Bardzo wygodne

4. Lekkie

5. Słychać co się dzieje w około ciebie

6. Składane przez co zajmują mniej miejsca i łatwiej je spakować

7. Niska cena poniżej 100 zł

Przez 26 lat grania na różnych słuchawkach, od chińskich no-name za 3zł przez gamingowe cuda od razera za 500zł+ mogę szczerze polecić Sony ZX310 jako tania alternatywa średniej klasy słuchawek.

@KimJongUn

Mało widziałęś w takim razie xD Sony od dawna nie stanowi żadnej konkurencji, a jakiekolwiek porównania do gamingowych słuchawek i to tym bardziej takim słabym są dla osób obeznanych w temacie audio po prostu nie poważne :D

Do 100zł to już lepiej ISK HP-580 przynajmniej całe ucho się zmieści i będą wygodniejsze. Ogółem słuchawki do grania to najgorszy typ słuchawek z możliwych poza kilkoma Sennheiserami, HyperX, Qpadami gdzie podstawą były pełnoprawne słuchawki studyjne.

HyperX Stinger są zamknięte także izolacje mają dobrą, więc odpadają :)

Dorzuć 80zł i kup HyperX Cloud i zmień nauszniki na welurowe. Będą bardzo wygodne i będzie mniejsza izolacja, a same słuchawki w sobie są świetne i nie popsują się szybko, nie pękną bo konstrukcja jest w większości aluminiowa, a nie plastik jak typowych gamingowych słuchawkach. Warto dorzucić bo słuchawki na długoo

@KimJongUn

Dorzuć 80zł i kup HyperX Cloud i zmień nauszniki na welurowe. Będą bardzo wygodne i będzie mniejsza izolacja, a same słuchawki w sobie są świetne i nie popsują się szybko, nie pękną bo konstrukcja jest w większości aluminiowa, a nie plastik jak typowych gamingowych słuchawkach. Warto dorzucić bo słuchawki na długoo

Mam pytanie, czy te słuchawki HyperX Cloud maja odpinany mikrofon? Czy wszystkie z serii HyperX mają mikrofon na stałe?

Odpinany z zaślepką :)

do 2 stówek również polecam CALE

@MrPawel Konkretnego modelu nie polecę, bo dla mnie "słuchawki dla graczy" to śmiech na sali, ale jeżeli szukasz słuchawek, żeby słyszeć otoczenie podczas grania, to szukaj słuchawek z otwartą konstrukcją. Wszystkie słuchawki określane jako zamknięte, będą wygłuszać otoczenie, co powoduje też dyskomfort podczas dłuższego grania. Ja bym celował w lekkie (patrz waga słuchawek) i otwarte słuchawki. Pamiętaj o tych parametrach przy zakupie!

Szukam słuchawek do gier w cenie do 200 zł. Myślałem o HyperX Cloud Stinger tylko że raczej wolałbym coś w czym usłyszę to co się dookoła mnie dzieje(ale nie w grze tylko jak ktos mnie woła czy cos).