Siemanko, mam pytanko, jakie są dobre słuchawki do 200 złotych, chodzi mi o zwykłe, nie o jakieś "gejmareskie". Na oku mam sennheisery HD 429, ale chciałbym wiedzieć czy znajdę jakieś lepsze w tej cenie. Słuchawki będą używane głównie do kompa, ale też i lubię sobie posłuchać muzyki w drodze do szkoły. Cenię sobie przede wszystkim bass i czysty dźwięk, czyli chyba nie są to jakieś wygórowane wymagania. Pozdrawiam.
Słuchawki do 200 złotych
Kilka tygodni temu też szukałem dobrych słuchawek do ~200 zł i takstar hi2050 to najlepsze rozwiązanie. Na forach poświęconym muzyce bardzo wiele osób je chwali są dosyć tanie jak na tak wysoką jakość.
Superlux hd681 robione przez chinoli na patencie AKG(google it) tanie i pasmo przenoszenia od 10Hz do 30Khz. cena: do 100zł (z przesyłką) Bez mikrofonu oczywiście. Dobry dzwięk, LEKKIE i zakrywają całe ucho !
@up
A co ma do rzeczy pasmo przenoszenia 10hz-30khz, jeśli słyszalne dżwięki dla człowieka są w przedziale ~16hz-20khz (max23k).
Do autora - jeśli ważna jest muzyka dla Ciebie, to warto kupić słuchawki z kodekiem apt-x (zwłaszcza jeśli chcesz bezprzewodowe, to mus). Apt-x daje bezstratną konwersje/transmisje dźwięku. Na jego stronie możesz znaleźć listę produktów, które go mają.
jakie sluchawki bezprzewodowe bluetooth byscie polecili ? mam rozwalony jack w telefonie a czesto moja podroz do pracy zajmuje 1-2 godziny sluchawki to rzecz bez ktorej nie umiem sie obyc chodzi mi o bezprzewodowe do 200 zl
@upA co ma do rzeczy pasmo przenoszenia 10hz-30khz, jeśli słyszalne dżwięki dla człowieka są w przedziale ~16hz-20khz (max23k).Do autora - jeśli ważna jest muzyka dla Ciebie, to warto kupić słuchawki z kodekiem apt-x (zwłaszcza jeśli chcesz bezprzewodowe, to mus). Apt-x daje bezstratną konwersje/transmisje dźwięku. Na jego stronie możesz znaleźć listę produktów, które go mają.
W moim przypadku liczą się tylko słuchawki przewodowe, bo nie ufam sprzętowi tego typu (widziałem jak znajomi się męczyli z myszkami i klawiaturami), będę ich używał tylko do muzyki, do grania mam malutkie douszne od samsunga galaxy s3 i nie są mi potrzebne inne.
errormycha
Zainteresuj się tymi słuchawkami - [ url=http://www.ceneo.pl/27975905]Takstar Hi2050
Aneb
A ty musisz dołożyć kasy aktualnie jedyne jakie mi przychodza do głowy to - Noontec ZORO WIRELESS
Siemanko, mam pytanko, jakie są dobre słuchawki do 200 złotych, chodzi mi o zwykłe, nie o jakieś "gejmareskie". Na oku mam sennheisery HD 429, ale chciałbym wiedzieć czy znajdę jakieś lepsze w tej cenie. Słuchawki będą używane głównie do kompa, ale też i lubię sobie posłuchać muzyki w drodze do szkoły. Cenię sobie przede wszystkim bass i czysty dźwięk, czyli chyba nie są to jakieś wygórowane wymagania. Pozdrawiam.