Słuchawki do cs?

Witam więc muszę zakupić słuchawki do counter strike 1.6 myślę nad tymi http://allegro.pl/plantronics-gamecom367-dla-graczy-podkladka-

i2504372012.html .

Może mi polecicie jakieś inne nie chce Creative Fatality.Jeśli myślicie , że te które wymieniłem są dobre to napiszcie.

Ja obecnie używam Fatal1ty ale wg. mnie najlepsze i tak są SSeries Syberia. Te na allegro jak dla mnie nic specjalnego. 0 informacji dotyczących dźwięku itp. Piszę tylko, że słuchawki mają dobrej czułości mikrofon i poduchy... I ta podkładka O WARTOŚCI RYNKOWEJ 15ZŁ ! Powiedz ile masz funduszy na słuchawki, ja ci doradze.

@EDIT

Napisz jeszcze na czym ci zależy, na dobrym dźwięku czy wygodzie, mikrofonie i takich tam bajerach czy cuś.

słuchawki do 150 zł .Jak najlepszy dźwięk.Podaj nick na steam pogramy kiedyś razem ;D

Nick masz w sygnaturce.

A Co do słuchawek

To Fatal1ty za 90zł kupiłem w mediaExpert więc cena przyzwoita. Nie wiem co Cię razi do tych słuchawek.

A4tech hs-7 są niezłe.

koss ur 40 też niezłe :P

Te twoje które masz tam też dosyć dobre opinie wśród znajomych mają więc decyzja nalezy do ciebie

@PO EDICIE :P

@EDIT2

Wpadły mi jeszcze do głowy steelseries h4 również gorąco polecam.

A ja polecę Ci Koss HQ2. Nie gram już w CSa, ale kupiłem je z myślą o tej grze. Pozycjonowanie bardzo dobre bo wiadomo, że głównie to się liczy w CSie. Nie ma zbyt mocnych bassów ale można się do tego przyzwyczaić. Kosztują trochę więcej niż 150zł ale są warte swojej ceny.

@EDIT

jak tu się usuwa posta? xD

Ja aktualnie mam Creative Draco HS-850. Podobnie jak słuchawki polecane przez Lumina, nie mają mocnych basów, ale pozycjonowanie jest świetne. Bardzo polecam te słuchawki. Ja kupiłem je za 199 zł w EuroRTVAGD czy jak to sie tam nazywa xD, ale może jest gdzieś taniej poszukaj jeśli jesteś zainteresowany.

Ja mam te słuchawki, co napisałeś w pierwszym poście i są wyśmienite. Specjalnie też kupowałem do cs'a i jak narazie sprawują się bezproblemowo. Dodam, że mikrofon też nie jest zły ,a ten design i wielkość prawie jak DJskich. Polecam.

Jedynie do czego moge się przyczepić to kurz, który osiada na tych "gąbkach".

Dzięki wszystkim za odpowiedzi kupie te o których mówiłem dziękuję.

Witam więc muszę zakupić słuchawki do counter strike 1.6 myślę nad tymi http://allegro.pl/plantronics-gamecom367-dla-graczy-podkladka-

i2504372012.html .

Może mi polecicie jakieś inne nie chce Creative Fatality.Jeśli myślicie , że te które wymieniłem są dobre to napiszcie.